Αθήνα

°C

Κυριακή

16

Μαΐου 2021

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Βρέθηκε νεκρή η θρυλική τραγουδίστρια Joni Sledge (video)
LIFESTYLE

Βρέθηκε νεκρή η θρυλική τραγουδίστρια Joni Sledge (video)

«Έφυγε» από τη ζωή η θρυλική τραγουδίστρια Τζόνι Σλετζ, τα τραγούδια της οποίας χορεύτηκαν για δεκαετίες ολόκληρες, σε ηλικία 60 ετών. Η τραγουδίστρια βρέθηκε αναίσθητη στο σπίτι της στο Φοίνιξ, χωρίς να υπάρχουν προς το παρόν περισσότερα στοιχεία. Η Σλετζ, που είχε δημιουργήσει με τις αδερφές της το συγκρότημα Sister Sledge θα μείνει αξέχαστη κυρίως […]

127855240

«Έφυγε» από τη ζωή η θρυλική τραγουδίστρια Τζόνι Σλετζ, τα τραγούδια της οποίας χορεύτηκαν για δεκαετίες ολόκληρες, σε ηλικία 60 ετών. Η τραγουδίστρια βρέθηκε αναίσθητη στο σπίτι της στο Φοίνιξ, χωρίς να υπάρχουν προς το παρόν περισσότερα στοιχεία.

jonideb

Η Σλετζ, που είχε δημιουργήσει με τις αδερφές της το συγκρότημα Sister Sledge θα μείνει αξέχαστη κυρίως για το κορυφαίο τραγούδι «We are a family».

Την είδηση γνωστοποίησε εκπρόσωπος του συγκροτήματος, ενώ η οικογένεια της σε ανακοίνωση αναφέρει: «Χθες, η οικογένειά μας πάγωσε», αναφέρει η οικογένειά της σε ανακοίνωση. Με λύπη σας ενημερώνουμε ότι η αγαπημένη μας αδελφή, μητέρα, θεία, ανιψιά και ξαδέλφη Τζόνι πέθανε χθες».

sledge

Η Joni Sledge, από τη Φιλαδέλφια των ΗΠΑ, σχημάτισε το συγκρότημα μαζί με τις αδελφές της Ντέμπι, Κιμ και Κάθι το 1971. Εκτός από το «We are a family», που έφτασε το νούμερο 2 στο Billboard Hot 100 και έγινε μεγάλη επιτυχία, το συγκρότημα είναι επίσης γνωστό για τα τραγούδια του «He’s the greatest dancer», «Lost in the music» αλλά και για μια διασκευή του «My guy».

Μάλιστα έπαιξε για τον πάπα, όταν επισκέφθηκε τη Φιλαδέλφια το 2015.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις