Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / H πανέμορφη Σκάρλετ “κράζει” την Ιβάνκα σε σκετσάκι σατιρικής εκπομπής (video)
LIFESTYLE

H πανέμορφη Σκάρλετ “κράζει” την Ιβάνκα σε σκετσάκι σατιρικής εκπομπής (video)

Αίσθηση προκάλεσε η ψεύτικη διαφήμιση της σατιρικής εκπομπής SNL, με πρωταγωνίστρια την Σάρλετ Γιόχανσον. Η σέξι ηθοποιός υποδύεται την Ιβάνκα Τραμπ και καυτηριάζει την συμπεριφορά της, που ενώ μπορεί να επηρεάσει τον πατέρα της για το καλό της κοινωνίας, επιλέγει να μην το κάνει. «Είναι πιστή. Αφοσιωμένη. Άλλοι στην θέση της θα την είχαν “κάνει” […]

scarlettjohannsonivankatrump-1489312720

Αίσθηση προκάλεσε η ψεύτικη διαφήμιση της σατιρικής εκπομπής SNL, με πρωταγωνίστρια την Σάρλετ Γιόχανσον.

Η σέξι ηθοποιός υποδύεται την Ιβάνκα Τραμπ και καυτηριάζει την συμπεριφορά της, που ενώ μπορεί να επηρεάσει τον πατέρα της για το καλό της κοινωνίας, επιλέγει να μην το κάνει.

«Είναι πιστή. Αφοσιωμένη. Άλλοι στην θέση της θα την είχαν “κάνει” μετά το σκάνδαλο το σκάνδαλο του Access Hollywood», αναφέρει η ψεύτικη διαφήμιση ενός αρώματος με όνομα «Complicit», δηλαδή «Συνένοχη».

ImageHandler

Η φράση έχει να κάνει φυσικά με την ηχογράφηση που κυκλοφόρησε, στην οποία ο Τραμπ αναφέρει πως «εάν είσαι διάσημος μπορείς να αρπάζεις γυναίκες από το μ… χωρίς να σου φέρνουν αντίρρηση».

Η συμπεριφορά της Ιβάνκα που κατακρίθηκε όσο καμία, είναι όταν ανέβασε στο Twitter μια φωτογραφία που διασκεδάζει με τον σύζυγο της, την ημέρα που προκλήθηκε σάλος από την υπογραφή του περίφημου διατάγματος.

Το Complicit είναι το ιδανικό άρωμα για «τη γυναίκα που θα μπορούσε να δώσει τέλος σε όλα όσα γίνονται, αλλά που δεν θέλει να το κάνει», λέει η διαφήμιση.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις