Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / H γιαγιά των πιο χαριτωμένων παιδιών μίλησε στη Daily Mail: “Εγώ φταίω που μπήκαν στο δωμάτιο”
ΚΟΣΜΟΣ

H γιαγιά των πιο χαριτωμένων παιδιών μίλησε στη Daily Mail: “Εγώ φταίω που μπήκαν στο δωμάτιο”

Το video με τον καθηγητή που δίνει συνέντευξη στο ΒΒC την ώρα που τα παιδιά του μπουκάρουν στο δωμάτιο, δεν έχει σταματήσει να προβάλλεται και θεωρείται ως το πιο όμορφο θέμα που είδαμε το τελευταίο διάστημα. Η γιαγιά των ζιζανίων, μίλησε στην Daily Mail και εξήγησε γιατί φταίει εκείνη που συνέβη όλο αυτό το σκηνικό. […]

ImageHandler

Το video με τον καθηγητή που δίνει συνέντευξη στο ΒΒC την ώρα που τα παιδιά του μπουκάρουν στο δωμάτιο, δεν έχει σταματήσει να προβάλλεται και θεωρείται ως το πιο όμορφο θέμα που είδαμε το τελευταίο διάστημα.

Η γιαγιά των ζιζανίων, μίλησε στην Daily Mail και εξήγησε γιατί φταίει εκείνη που συνέβη όλο αυτό το σκηνικό.
H 72χρονη μητέρα του καθηγητή Robert Kelly αποκάλυψε πως επικοινωνεί συχνά με τον γιο της μέσω Skype και τα μικρά ενθουσιάζονται όταν ακούνε φωνές στον υπολογιστή και τρέχουν!

Ο 44χρονος καθηγητής που ειδικεύεται στις πολιτικές υποθέσεις της Νότιας Κορέας, ζει στη χώρα με την σύζυγο του Kelly και τα δυο τους παιδιά, ενώ οι γονείς του διαμένουν στο Οχάιο των ΗΠΑ.

goneiss

Τα δυο χαριτωμένα πλασματάκια, μπήκαν στο δωμάτιο τρέχοντας, καθώς άκουσαν φωνές και κατάλαβαν πως πρόκειται για την γιαγιά και τον παππού.

«Ο Robert μας μιλάει συνήθως από τον υπολογιστή του γραφείου του στο σπίτι, απ’ όπου παραχώρησε και τη συνέντευξη. Τα παιδιά άκουσαν φωνές από το computer και νόμιζαν ότι ήμασταν εμείς. Ήταν ξεκαρδιστικό», είπε η γιαγιά των παιδιών που λάτρεψε όλος ο κόσμος.

oikogeneia

«Έτσι είναι η ζωή, απρόβλεπτη. To μάθημα είναι ότι πρέπει πάντα να κλειδώνεις την πόρτα» συμπλήρωσε η Ellen, που φιλοδοξεί να μάθει ο κόσμος τον γιο της και για την λαμπρή του καριέρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις