Πάνω από 7.000 οπαδοί της ΑΕΚ στο συλλαλητήριο για την κατασκευή της “Αγιάς Σοφιάς” (photos)

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πάνω από 7.000 οπαδοί της ΑΕΚ στο συλλαλητήριο για την κατασκευή της “Αγιάς Σοφιάς” (photos)

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: AlphaFreePress

  Κατέκλυσαν τον δρόμο περισσότεροι από 7.000 οπαδοί της ΑΕΚ το μεσημέρι στη Νέα Φιλαδέλφεια, με σκοπό την επίσπευση των διαδικασιών για την κατασκευή της «Αγιάς Σοφιάς». Ο Θωμάς Μαύρος που ήταν παρών, βοήθησε στο να διεξαχθεί η τεράστια συγκέντρωση με ειρηνικό τρόπο, αν και δεν έλειψαν τα συνθήματα κατά του δημάρχου Άρη Βασιλόπουλου. Στο […]

12.03.2017 | 18:14

 

Κατέκλυσαν τον δρόμο περισσότεροι από 7.000 οπαδοί της ΑΕΚ το μεσημέρι στη Νέα Φιλαδέλφεια, με σκοπό την επίσπευση των διαδικασιών για την κατασκευή της «Αγιάς Σοφιάς».

Ο Θωμάς Μαύρος που ήταν παρών, βοήθησε στο να διεξαχθεί η τεράστια συγκέντρωση με ειρηνικό τρόπο, αν και δεν έλειψαν τα συνθήματα κατά του δημάρχου Άρη Βασιλόπουλου.

Στο συλλαλητήριο παρευρέθηκαν ο Ηλίας Ατματσίδης, ο Λύσσανδρος Γεωργαμλής, ο Γιώργος Καραφέσκος και φυσικά ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Ευάγγελος Ασλανίδης.

Δεν θα μπορούσαν να απουσιάζουν τα προσφυγικά σωματεία που έχουν τεθεί επισήμως υπέρ της κατασκευής του νέου γηπέδου.

Οι χιλιάδες οπαδοί μαζεύτηκαν στον δρόμο που βρισκόταν η ιστορική «σκεπαστή» κερκίδα του «Νίκος Γκούμας», ξεκίνησαν γύρω στις 5 τον δρόμο για το ΟΑΚΑ, για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Exit mobile version