Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Τσιρώνης: “Τα κανάλια φταίνε που δεν ανακάμπτει η οικονομία. Με τα μέτρα θα είμαστε καλύτερα”! (video)
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τσιρώνης: “Τα κανάλια φταίνε που δεν ανακάμπτει η οικονομία. Με τα μέτρα θα είμαστε καλύτερα”! (video)

Το παραδέχτηκε ο Γιάννης Τσιρώνης δημόσια πως τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα, «έριξε» όμως και τις ευθύνες για τη διόγκωση των προβλημάτων στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης. Ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων μίλησε στον ΣΚΑΙ και τον Γιώργο Αυτιά, και είπε πως «τα πράγματα φυσικά και δεν είναι άγια, και είμαστε συνέχεια στην κόψη του […]

giannis_tsironis

Το παραδέχτηκε ο Γιάννης Τσιρώνης δημόσια πως τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα, «έριξε» όμως και τις ευθύνες για τη διόγκωση των προβλημάτων στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.

Ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων μίλησε στον ΣΚΑΙ και τον Γιώργο Αυτιά, και είπε πως «τα πράγματα φυσικά και δεν είναι άγια, και είμαστε συνέχεια στην κόψη του ξυραφιού».

Από την άλλη όμως, δήλωσε ότι η ανάπτυξη εμποδίζεται , καθώς στα κανάλια κυριαρχεί η καταστροφολογία που τρομάζει τους επιχειρηματίες και τους φορολογούμενους.

Ακόμη μεγαλύτερη εντύπωση, προκάλεσαν τα όσα είπε για τα νέα μέτρα, που θα έχον πολύ θετικό πρόσημο για την οικονομία, ενώ το δημοσιονομικό ισοζύγιο θα είναι μηδενικό!

«Δεν νομίζω ότι οι διαφορές για τα μικρά εισοδήματα θα είναι τόσο μεγάλες, ένα χιλιάρικο…», είπε χαρακτηριστικά.

Ο υπουργός παραδέχτηκε πως η μείωση του αφορολόγητου θα πλήξει τους φτωχότερους Έλληνες, όμως «για την οικονομία είναι πολύ καλύτερα».

Φυσικά έριξε τις ευθύνες στα κανάλια, που δεν επιτρέπουν την ανάκαμψη!

Δείτε όσα είπε στον Γιώργο Αυτιά:

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις