Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ / Σκηνές θρίλερ: Ομηρία κοπέλας και πυροβολισμοί σε σούπερ μάρκετ στο Καματερό
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σκηνές θρίλερ: Ομηρία κοπέλας και πυροβολισμοί σε σούπερ μάρκετ στο Καματερό

Του Πέτρου Καρσιώτη Σκηνές αστυνομικής ταινίας με ολιγόλεπτη ομηρία γυναίκας υπαλλήλου και σοβαρό τραυματισμό του επίδοξου ληστή από αστυνομικούς ξετυλίχθηκαν το απόγευμα του Σαββάτου σε Σούπερ Μάρκετ της λεωφόρου Φυλής, στο Καματερό. Ψύχραιμη η όμηρος έφυγε και ο δράστης έμεινε μόνος απέναντι από τους αστυνομικούς Η όμηρος, ψύχραιμη κατάφερε να ξεφύγει από τα χέρια του […]

listeia-me-purobolismous-se-mini-market-sto-kamatero.w_l

Του Πέτρου Καρσιώτη

Σκηνές αστυνομικής ταινίας με ολιγόλεπτη ομηρία γυναίκας υπαλλήλου και σοβαρό τραυματισμό του επίδοξου ληστή από αστυνομικούς ξετυλίχθηκαν το απόγευμα του Σαββάτου σε Σούπερ Μάρκετ της λεωφόρου Φυλής, στο Καματερό.

Ψύχραιμη η όμηρος έφυγε και ο δράστης έμεινε μόνος απέναντι από τους αστυνομικούς

Η όμηρος, ψύχραιμη κατάφερε να ξεφύγει από τα χέρια του ενόπλου που τη χρησιμοποιούσε ως «ασπίδα» υπό την απειλή του όπλου στην προσπάθειά του να ξεφύγει από τον κλοιό των αστυνομικών, ενώ ο ίδιος τραυματίστηκε σοβαρά με δύο σφαίρες από τα πυρά αστυνομικών και μεταφέρθηκε στο Θριάσιο Νοσοκομείο.

Στον τόπο της αιματηρής ληστείας η Αστυνομία βρήκε το όπλο που χρησιμοποίησε ο δράστης καθώς και τα χρήματα, που είχε προς στιγμήν αποσπάσει από τις υπαλλήλους του Σούπερ μάρκετ, όταν εισέβαλε στο κατάστημα και φώναξε «ληστεία, μείνετε όλοι ακίνητοι».

Ένας άγνωστος δράστης εισήλθε στο κατάστημα και υπό την απειλή όπλου ακινητοποίησε πελάτες και υπαλλήλους, αρπάζοντας χρήματα από τα ταμεία.

1154272_su5

Η ΕΛ.ΑΣ. ειδοποιήθηκε από μπουτόν συναγερμού

Στο μεταξύ, ειδοποιήθηκε η Αστυνομία από υπάλληλο που πάτησε το μπουτόν συναγερμού  και άμεσα κατέφθασαν περιπολικά της Άμεσης Δράσης.

Οι αστυνομικοί κάλεσαν τον δράστη να παραδοθεί. Εκείνος άρπαξε μία υπάλληλο από το ταμείο ως όμηρο και υπό την απειλή του όπλου ήθελε να την οδηγήσει στον πρώτο όροφο.

Πριν γίνει οτιδήποτε όμως και ενώ ο αστυνομικός της Άμεσης Δράσης τον σημάδευε, η όμηρος,  έκανε μία απότομη κίνηση παρέχοντας στιγμιαία χώρο στον αστυνομικό, ο οποίος πυροβόλησε, τραυμάτισε και ακινητοποίησε αμέσως τον δράστη.

Από την σύντομη αυτή και σοκαριστική περιπέτεια, η υπάλληλος ξέφυγε σώα, όπως και οι υπόλοιποι πελάτες και υπάλληλοι που στο μεταξύ είχαν υποστεί σοκ.

Ο δράστης που σύμφωνα με πληροφορίες είναι Έλληνας, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Θριάσιο Νοσοκομείο, όπου και εισήχθη  στο χειρουργείο.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις