Αθήνα

°C

Τετάρτη

21

Απριλίου 2021

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Δημοσκόπηση: Με 16,5 μονάδες μπροστά η Νέα Δημοκρατία
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δημοσκόπηση: Με 16,5 μονάδες μπροστά η Νέα Δημοκρατία

Ακόμα μία δημοσκόπηση που δίνει τεράστιο προβάδισμα στη Νέα Δημοκρατία, δημοσιεύεται στον «Ελεύθερο Τύπο» της Κυριακής, από την Opinion Poll. Η Νέα Δημοκρατία συγκεντρώνει ποσοστό 31%, προσπερνώντας κατά πολύ τον ΣΥΡΙΖΑ που φτάνει το 14,5%. Ακολουθεί η Χρυσή Αυγή με 6,7%, που παραμένει σταθερά τρίτο κόμμα. Το ΚΚΕ έχει 5,6% και η Δημοκρατική Συμπαράταξη με […]

dimoskopi

Ακόμα μία δημοσκόπηση που δίνει τεράστιο προβάδισμα στη Νέα Δημοκρατία, δημοσιεύεται στον «Ελεύθερο Τύπο» της Κυριακής, από την Opinion Poll.

Η Νέα Δημοκρατία συγκεντρώνει ποσοστό 31%, προσπερνώντας κατά πολύ τον ΣΥΡΙΖΑ που φτάνει το 14,5%.

Ακολουθεί η Χρυσή Αυγή με 6,7%, που παραμένει σταθερά τρίτο κόμμα.

Το ΚΚΕ έχει 5,6% και η Δημοκρατική Συμπαράταξη με 5,5%, συμπληρώνοντας μια πεντακομματική, σύμφωνα με την εν λόγω σφυγμομέτρηση, Βουλή. Στο όριο, είναι η Ένωση Κεντρώων με 2,5% και η Πλεύση Ελευθερίας με 2,6%, ενώ ποσοστό 2% καταγράφουν οι ΑΝΕΛ, η ΛΑΕ και η ΑΝΤΑΡΣΥΑ.

Το Ποτάμι βρίσκεται στο 1%. Στο ερώτημα για το ποιος θεωρείται ως καταλληλότερος πρωθυπουργός, οι Έλληνες απάντησαν, δίνοντας στον Κυριάκο Μητσοτάκη την πρωτιά.

Το 86,7% των πολιτών που συμμετείχαν στην έρευνα, πιστεύουν πως η καθυστέρηση της συμφωνίας επιβαρύνει σε τεράστιο βαθμό τη χώρα.

Όσο για τα αντίμετρα που θα ισορροπήσουν την κατάσταση και δεν θα ζημιώσουν κι άλλο τα ελληνικά νοικοκυριά, το 75,1% βρίσκει αυτή τη δέσμευση της κυβέρνησης ακόμα ένα από αυτά που δεν θα ισχύουν.
 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις