Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Κουρουμπλής: “Ο κόσμος εμπιστεύεται το καθαρό βλέμμα του Τσίπρα. Είμαστε κυβέρνηση οκταετίας” (video)
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κουρουμπλής: “Ο κόσμος εμπιστεύεται το καθαρό βλέμμα του Τσίπρα. Είμαστε κυβέρνηση οκταετίας” (video)

Την πεποίθηση του πως η συμφωνία έρχεται και η κυβέρνηση δεν θα χάσει την εξουσία, εξέφρασε το πρωί ο υπουργός Ναυτιλίας Παναγιώτης Κουρουμπλής. Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ, ο υπουργός δήλωσε πως ο ελληνικός λαός έχει εμπιστοσύνη στις δυνάμεις ρου πρωθυπουργού και θα πρέπει να κάνει την κριτική του στο τέλος της τετραετίας. «Αυτή είναι […]

kouroumplhs-tsipras

Την πεποίθηση του πως η συμφωνία έρχεται και η κυβέρνηση δεν θα χάσει την εξουσία, εξέφρασε το πρωί ο υπουργός Ναυτιλίας Παναγιώτης Κουρουμπλής.

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ, ο υπουργός δήλωσε πως ο ελληνικός λαός έχει εμπιστοσύνη στις δυνάμεις ρου πρωθυπουργού και θα πρέπει να κάνει την κριτική του στο τέλος της τετραετίας.

«Αυτή είναι κυβέρνηση οκταετίας», είπε ο κ. Κουρουμπλής.

Όταν ο Γιώργος Αυτιάς επέμενε να τον ρωτά σχετικά με την ψήφιση των σκληρών μέτρων από το σύνολο της κυβέρνησης, ο υπουργός απάντησε πως η προσπάθεια τους είναι τεράστια, ενώ στο εσωτερικό του κόμματος δεν υπάρχουν αναταραχές.

«Μην ψάχνετε αποστάτες μέσα στην στον ΣΥΡΙΖΑ και τους ΑΝΕΛ. Αν πέσει αυτή η κυβέρνηση θα έχουμε πολιτική αστάθεια.» «Κάνουμε μια γιγαντιαία προσπάθεια. Τώρα θα έρθει η συμφωνία, θα δούμε κάτω από ποιες συνθήκες έγινε και ποιο είναι το περιεχόμενο της. Κάντε λίγη υπομονή για να δούμε τη συμφωνία, να δούμε και τα αντίμετρα. Να ρωτάτε αυτούς τους κυρίους που λένε θα μειώσουν… από πού θα μειώσουν;» .

ImageHandler

Παρά την απελπισία των Ελλήνων, ο υπουργός Ναυτιλίας όταν ρωτήθηκε για το μαχαίρι που έρχεται σε αφορολόγητο και συντάξεις, είπε πως ο ελληνικός λαός είναι ήσυχος με τον Αλέξη Τσίπρα στο «τιμόνι» της χώρας.

«Ο κόσμος εμπιστεύεται το καθαρό βλέμμα του Τσίπρα. Εμείς θα σηκώσουμε το σταυρό του μαρτυρίου για να βγάλουμε τη χώρα από την καταστροφή».
«Αυτή την καταστροφή δεν την δημιουργήσαμε εμείς αλλά οι πολιτικές που ακολουθήθηκαν το 2008 και το 2010. Pacta sunt servanda,  οι συμφωνίες πρέπει να τηρούνται».

Ο υπουργός, σχολίασε και την στάση της αξιωματικής αντιπολίτευσης που δεν θα ψηφίσει τα μέτρα. Απευθυνόμενος στον εκπρόσωπο τύπου της ΝΔ κ. Βασίλη Κικίλια δήλωσε πως η απόσταση του κόμματος από την πολιτική των μέτρων, θα πλήξει την ΝΔ καθώς απομακρύνεται από την στρατηγική που ακολουθούσε τόσα χρόνια.

«Συμβουλεύω τους καλούς συναδέλφους της ΝΔ: Ας μην γίνονται ψευδοπροφήτες, ας μην βιάζονται, βιάζονται, κινδυνεύουν από μελαγχολία και από άνοια» απάντησε ο κ. Κουρουμπλής.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις