Πάθος και καυτά φιλιά από τον Μακρόν στην κατά 24 χρόνια μεγαλύτερη σύζυγο του (photos)

ΚΟΣΜΟΣ

Πάθος και καυτά φιλιά από τον Μακρόν στην κατά 24 χρόνια μεγαλύτερη σύζυγο του (photos)

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: AlphaFreePress

Ο Εμαμνουέλ Μακτόν, έχει προκαλέσει αρκετές φορές, μία με τις φήμες που τον ήθελαν ζευγάρι με τον κούκλο δημοσιογράφο Ματιέ Γκαλέ, μία με την ίδια του τη σύζυγο. Αυτό, εξαιτίας της τεράστιας ηλικιακής διαφοράς που υπάρχει μεταξύ τους, την οποία ωστόσο δεν λογαριάζει κανένας από τους δύο που απλώς απολαμβάνουν τον έρωτα τους. Με αφορμή […]

11.03.2017 | 10:48

Ο Εμαμνουέλ Μακτόν, έχει προκαλέσει αρκετές φορές, μία με τις φήμες που τον ήθελαν ζευγάρι με τον κούκλο δημοσιογράφο Ματιέ Γκαλέ, μία με την ίδια του τη σύζυγο.

Αυτό, εξαιτίας της τεράστιας ηλικιακής διαφοράς που υπάρχει μεταξύ τους, την οποία ωστόσο δεν λογαριάζει κανένας από τους δύο που απλώς απολαμβάνουν τον έρωτα τους.

Με αφορμή την Ημέρα της Γυναίκας και κατά τη διάρκεια προεκλογικής συγκέντρωσης στο θέατρο Antoine του Παρισιού, ο υποψήφιος για τη γαλλική προεδρία ευχαρίστησε την 63χρονη σύζυγό του Μπριζίτ για την αγάπη που του προσφέρει και την κάλεσε στη σκηνή.

«Της χρωστάω πολλά γιατί βοήθησε να γίνω αυτό που είμαι», είπε ο Μακρόν, με εκείνη να απαντά χαμογελώντας «ε, είχε και κάποιες ικανότητες».

Με ένα κολλητό παντελόνι και τζιν μπουφάν, η γοητευτική και καλοδιατηρημένη Μπριζίτ δέχθηκε ένα παθιασμένο φιλί από τον άντρα της που είπε πως «η πολιτική ζωή είναι πολύ βίαιη για το οικογενειακό περιβάλλον του πολιτικού. Οι ευχάριστες στιγμές είναι συνήθως μοναχικές, αλλά τις δυσκολίες τις μοιράζεται όλη η οικογένεια, τις πληγές τις ζουν όλοι μαζί».

Με το χιούμορ που τον διακρίνει, σχολίασε πρώτος αυτό που θα ήθελαν όλοι να τον ρωτήσουν.

«Δεν είμαστε μια οικογένεια εντελώς κλασική, είναι προφανές».

«Αυτό σημαίνει ότι στη δική μας οικογένεια υπάρχει λιγότερη αγάπη; Δεν νομίζω. Υπάρχει ορισμένες φορές περισσότερη αγάπη απ’ ό,τι στις συνηθισμένες οικογένειες», πρόσθεσε.

French presidential election candidate for the En Marche movement Emmanuel Macron kisses his wife, Brigitte Trogneux, as he arrives for a campaign rally on March 9, 2017 in Talence, southwest France. / AFP PHOTO / MEHDI FEDOUACH

Η Μπριζίτ Τρονιέ που «φωνάζει» πως είναι τρελά ερωτευμένη, ευχαρίστησε τον κόσμο για τη στήριξη του στην προσπάθεια του συζύγου της.

«Στον δρόμο, γιατί εγώ περπατάω -περπατάω πολύ- είστε εκεί και μου λέτε “προχωρήστε, σας αγαπάμε”. Και αυτό είναι τεράστιο για εμένα. Αν αντέχω, είναι γιατί εσείς είστε παρόντες. Σας ευχαριστώ», είπε συγκινημένη.

Exit mobile version