Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Απίστευτο! Πιτσιρικάς μπουκάρει στο πλατό και λέει την πιο ακατάλληλη λέξη στον “αέρα”! (video)
ΚΟΣΜΟΣ

Απίστευτο! Πιτσιρικάς μπουκάρει στο πλατό και λέει την πιο ακατάλληλη λέξη στον “αέρα”! (video)

Δεν ξέρουμε τι συμβαίνει με τους πιτσιρικάδες που εισβάλλουν σε προγράμματα του «αέρα», όμως είναι από τα πιο γλυκά πράγματα που βλέπουμε στην ημέρα! Λίγο μετά τον καθηγητή που μιλούσε στο BBC όταν μπήκαν στο δωμάτιο τα παιδιά του, έρχεται στη δημοσιότητα κάτι παρόμοιο από το κανάλι WLBT των ΗΠΑ. Την ώρα που ο Πάτρικ […]

kid-fart-weatherman-1489071875

Δεν ξέρουμε τι συμβαίνει με τους πιτσιρικάδες που εισβάλλουν σε προγράμματα του «αέρα», όμως είναι από τα πιο γλυκά πράγματα που βλέπουμε στην ημέρα!

Λίγο μετά τον καθηγητή που μιλούσε στο BBC όταν μπήκαν στο δωμάτιο τα παιδιά του, έρχεται στη δημοσιότητα κάτι παρόμοιο από το κανάλι WLBT των ΗΠΑ.

Την ώρα που ο Πάτρικ Έλις έλεγε τον καιρό, ένα αγοράκι μπαίνει στο πλατό άνετος και ωραίος, με τον Έλις να πεθαίνει από ντροπή.

Αμέσως σχεδόν και για να «σπάσει» τον πάγο, τον ρωτά αν θα ήθελε να πει τον καιρό, αλλά ο Χιούστον, όπως λένε τον μικρό, έφερε τον παρουσιαστή σε πολύ χειρότερη θέση.

«Υπάρχουν κλανιές παντού», είπε, εννοώντας τα συννεφάκια!

Επειδή όμως το «παράκανε» μέλος του συνεργείου πήρε τον πιτσιρικά σηκωτό.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις