Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Θρίλερ: Η Ολλανδία απαγόρεψε την προσγείωση του Τσαβούσογλου στο Ρότερνταμ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Θρίλερ: Η Ολλανδία απαγόρεψε την προσγείωση του Τσαβούσογλου στο Ρότερνταμ

Στα άκρα είναι πλέον οι σχέσεις Τουρκίας και Ολλανδίας, με την Ευρώπη να παρακολουθεί τρομαγμένη τις κινήσεις της Άγκυρας και να ανησυχεί πολύ για τις εξελίξεις. Ενώ οι Ολλανδικές αρχές απαγόρεψαν στον Τούρκο υπουργό Εξωτερικών να πραγματοποιήσει προεκλογική συγκέντρωση στο Ρότερνταμ προς στήριξη του Ερντογάν για το επικείμενο δημοψήφισμα, ο Τσαβούσογλου δήλωσε το πρωί πως […]

HAMBURG, GERMANY - MARCH 7: (----EDITORIAL USE ONLY  MANDATORY CREDIT - TURKISH FOREIGN MINISTRY - AHMET GUMUS - HANDOUT" - NO MARKETING NO ADVERTISING CAMPAIGNS - DISTRIBUTED AS A SERVICE TO CLIENTS----) Turkish Foreign Minister Mevlut Cavusoglu (R) meets with Turkish people living in Europe at residence of Turkish Consulate-General in Hamburg on March 7, 2017, in Hamburg, Germany. (Photo by Turkish Foreign Ministry / Ahmet Gumus / Handout/Anadolu Agency/Getty Images)

Στα άκρα είναι πλέον οι σχέσεις Τουρκίας και Ολλανδίας, με την Ευρώπη να παρακολουθεί τρομαγμένη τις κινήσεις της Άγκυρας και να ανησυχεί πολύ για τις εξελίξεις.

Ενώ οι Ολλανδικές αρχές απαγόρεψαν στον Τούρκο υπουργό Εξωτερικών να πραγματοποιήσει προεκλογική συγκέντρωση στο Ρότερνταμ προς στήριξη του Ερντογάν για το επικείμενο δημοψήφισμα, ο Τσαβούσογλου δήλωσε το πρωί πως θα πάει, αγνοώντας την ανακοίνωση.

Το ‘πε και το ‘κανε ο Τσαβούσογλου

Όπως μεταδίδει το ολλανδικό πρακτορείο ειδήσεων ANP, η Ολλανδία απαγόρεψε την προσγείωση του αεροπλάνου! Το CNN Turk μετέδωσε πως δεν δόθηκε άδεια πτήσης στο αεροπλάνο του Τσαβούσογλου ενώ το NTV αναφέρει πως δεν του δόθηκε άδεια προσγείωσης.

Όλα αυτά, την ώρα που η Τουρκία προσπαθεί να πείσει τις μειονότητες της στην Ευρώπη να δώσουν θετική ψήφο στο δημοψήφισμα της 16ης Απρίλη.

Όμως ως τώρα, έχει δημιουργήσει σοβαρές διπλωματικές παρενέργειες, εκτός από την Ολλανδία με τη Γερμανία αλλά και την Ελβετία.

 

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις