Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Καστοριά: 30χρονος αστυνομικός ο δολοφόνος του οδηγού ταξί- Ομολόγησε το έγκλημα του (pic-vid)
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Καστοριά: 30χρονος αστυνομικός ο δολοφόνος του οδηγού ταξί- Ομολόγησε το έγκλημα του (pic-vid)

Ομολόγησε ο δολοφόνος του οδηγού ταξί που βρέθηκε νεκρός χτες το βράδυ στην Καστοριά, σε ερημική τοποθεσία εκτός πορείας του επαρχιακού δρόμου Λεύκης – Κορομηλιάς δίπλα στο ποτάμι σε απόσταση 50 μέτρων από το αυτοκίνητο του. Ο νεκρός είχε δύο σφαίρες, μία στον κρόταφο και μία στο στήθος από 45αρι πιστόλι. Οι Αρχές εντόπισαν από […]

503944_a59306d811-89774db221d70dcf

Ομολόγησε ο δολοφόνος του οδηγού ταξί που βρέθηκε νεκρός χτες το βράδυ στην Καστοριά, σε ερημική τοποθεσία εκτός πορείας του επαρχιακού δρόμου Λεύκης – Κορομηλιάς δίπλα στο ποτάμι σε απόσταση 50 μέτρων από το αυτοκίνητο του.

Ο νεκρός είχε δύο σφαίρες, μία στον κρόταφο και μία στο στήθος από 45αρι πιστόλι.

ta2

Οι Αρχές εντόπισαν από τις κάμερες ασφαλείας τον 30χρονο, που υπηρετούσε τα τελευταία χρόνια στην Ομάδα Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας και τον συνέλαβαν.

Ηταν ο τελευταίος που φάνηκε να μπαίνει στο ταξί, λίγο πριν το στυγερό έγκλημα.

ta

Κατά την ανάκριση, ο αστυνομικός ομολόγησε πως δολοφόνησε τον 52χρονο ταξιτζή με δύο σφαίρες- μία στην κροταφική χώρα και μια στην πλάτη, και σύμφωνα με την αστυνομία χτυπήθηκε από πίσω προς τα εμπρός.

Όπως υποστήριξε, υπήρχαν προσωπικές διαφορές.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις