Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Δείτε τον άτυχο ταξιτζή που δολοφονήθηκε: Πατέρας δύο παιδιών και “εξαιρετικό παιδί” (photos)
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δείτε τον άτυχο ταξιτζή που δολοφονήθηκε: Πατέρας δύο παιδιών και “εξαιρετικό παιδί” (photos)

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Καστοριάς μετά τη δολοφονία του 52χρονου Κοσμά Τζέλιου που βρέθηκε νεκρός με δυο σφαίρες το βράδυ της Παρασκευής. Ο 30χρονος αστυνομικός που διέπραξε το έγκλημα, ομολόγησε την πράξη του, αρκέστηκε όμως να πει πως τα αίτια ήταν προσωπικά και τίποτα περισσότερο. «Για τη χθεσινή δολοφονία του 52χρονου ημεδαπού στη […]

ImageHandler

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Καστοριάς μετά τη δολοφονία του 52χρονου Κοσμά Τζέλιου που βρέθηκε νεκρός με δυο σφαίρες το βράδυ της Παρασκευής.

Ο 30χρονος αστυνομικός που διέπραξε το έγκλημα, ομολόγησε την πράξη του, αρκέστηκε όμως να πει πως τα αίτια ήταν προσωπικά και τίποτα περισσότερο.

«Για τη χθεσινή δολοφονία του 52χρονου ημεδαπού στη Λεύκη Καστοριάς, συνελήφθη 30χρονος ειδικός φρουρός, ο οποίος υπηρετεί σε υπηρεσία της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καστοριάς. Προανάκριση συνεχίζεται, διερευνώνται τα αίτια» ανακοινώθηκε από την αστυνομική διεύθυνση Καστοριάς.

ta

Ο 52χρονος οδηγός ταξί και πατέρας δυο παιδιών Κοσμάς Τζέλιος, πυροβολήθηκε πρώτα πισώπλατα και στη συνέχεια ο ειδικός φρουρός του έδωσε την χαριστική βολή πυροβολώντας τον από κοντινή απόσταση στο κεφάλι.

Η σορός του άτυχου ταξιτζή από την Τσάκωνη της Καστοριάς, βρέθηκε σε απόσταση 50 μέτρων μακριά από το αυτοκίνητό του, σε μια ερημική περιοχή κοντά στο ποτάμι της Κορομηλιάς. Οι δικοί του είχαν χάσει τα ίχνη του από το απόγευμα και υπήρχε μεγάλη ανησυχία ύστερα από πολλές αναπάντητες κλήσεις.

Όπως έδειξαν τα στοιχεία, ο ταξιτζής έκανε δρομολόγιο από την κωμόπολη Μανιάκοι προς τη Λεύκη και ο 30χρονος τον ανάγκασε να σταματήσει και να βγει από το όχημα.

tzelios222

«Είμαστε σοκαρισμένοι. Οι ώρες που περνάω εγώ και η οικογένειά μου είναι δύσκολες. Δεν ξέρω γιατί σκότωσαν τον άντρα μου. Δεν είμαι σε θέση να πω τίποτα άλλο αυτή τη στιγμή» είπε η σύζυγος του θύματος στο protothema.

O πρόεδρος του συνεταιρισμού ταξί Καστοριάς Μάκης Μπέλος μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον άτυχο άντρα.

«Πριν από λίγη ώρα μάθαμε ότι συνελήφθη ένας αστυνομικός για τη δολοφονία του συναδέλφου μας. Όπως πληροφορηθήκαμε, οι αστυνομικοί εξέτασαν όλη την πορεία που ακολούθησε το ταξί, από το σημείο που παρέλαβε τον πελάτη ο αστυνομικός που φέρεται ως ο δολοφόνος του συναδέλφου μας, έως και την περιοχή όπου βρέθηκε εγκαταλελειμμένο το όχημα.

Σε μια κάμερα που υπάρχει στην πιάτσα των ταξί όπου ήταν σταθμευμένο το όχημα, αποτυπώνεται ένας άνδρας να μπαίνει στο αυτοκίνητο κατά την επίμαχη ώρα. Οι άνδρες της αστυνομίας ανέλυσαν όλες τις εικόνες που εμφάνιζαν το πρόσωπο του συγκεκριμένου ανθρώπου κι έτσι προχώρησαν στη σύλληψή του».

Οι συνάδελφοι του νεκρού οδηγού ταξί μιλούν με τα καλύτερα λόγια για τον 52χρονο αυτοκινητιστή Κοσμά Τζέλιο. «Είμαστε όλοι συγκλονισμένοι. Ήταν ένα εξαίρετο παιδί που αγαπούσε πολύ την οικογένεια του. Είχε δύο παιδιά και δεν είχε δώσει ποτέ κανένα δικαίωμα».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις