Ο ήρωας αστυνομικός που ρίσκαρε τη ζωή του κι έσωσε παιδάκι από φλεγόμενο σπίτι στα Πατήσια (photos)

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Ο ήρωας αστυνομικός που ρίσκαρε τη ζωή του κι έσωσε παιδάκι από φλεγόμενο σπίτι στα Πατήσια (photos)

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: AlphaFreePress

Τιμήθηκε ο αστυνομικός που χωρίς δεύτερη σκέψη «μπήκε» στη φωτιά για να σώσει ανήλικο παιδάκι που κινδύνευε η ζωή του, όταν στο διαμέρισμα ξέσπασε μεγάλη πυρκαγιά. Ο Βασίλειος Τερζάκης τιμήθηκε σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε χτες στο Αστυνομικό Μέγαρο Αττικής, με το Αστυνομικό Μετάλλιο και το δίπλωμα «Αστυνομικός Σταυρός», για την αυτοθυσία του και τη γενικότερη […]

10.03.2017 | 12:27

Τιμήθηκε ο αστυνομικός που χωρίς δεύτερη σκέψη «μπήκε» στη φωτιά για να σώσει ανήλικο παιδάκι που κινδύνευε η ζωή του, όταν στο διαμέρισμα ξέσπασε μεγάλη πυρκαγιά.

Ο Βασίλειος Τερζάκης τιμήθηκε σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε χτες στο Αστυνομικό Μέγαρο Αττικής, με το Αστυνομικό Μετάλλιο και το δίπλωμα «Αστυνομικός Σταυρός», για την αυτοθυσία του και τη γενικότερη δραστηριότητα του.

Το περιστατικό συνέβη στις 19 Φεβρουαρίου 2015 στα Πατήσια. Ο αστυφύλακας εκτελούσε περιπολία με συνάδελφό του και όταν είδε τη φωτιά όρμησε στο διαμέρισμα που είχε τυλιχθεί στις φλόγες και άρπαξε το παιδί που βρισκόταν σε λιπόθυμη κατάσταση.

Το Αστυνομικό Μετάλλιο απένειμε ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Αττικής, υποστράτηγος Αλκιβιάδης Ασημακόπουλος, ο οποίος στην ομιλία του, εκ μέρους της Ελληνικής Αστυνομίας, εξέφρασε τις ευχαριστίες και τα θερμά συγχαρητήρια του προς τον αστυνομικό. Στην τελετή παρευρέθηκαν και ο διοικητής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, ο υποστράτηγος Χρήστος Παπαζαφείρης και πολλά στελέχη του Σώματος.

Exit mobile version