Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ / Συνελήφθη ο ληστής- τρόμος νεαρών γυναικών που πήγαιναν για ποτό κοντά στο άλσος της Ν. Φιλαδέλφειας
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συνελήφθη ο ληστής- τρόμος νεαρών γυναικών που πήγαιναν για ποτό κοντά στο άλσος της Ν. Φιλαδέλφειας

Του Πέτρου Καρσιώτη Ληστής-τρόμος για κοπέλες, που πήγαιναν να πιουν το ποτό τους κοντά στο ΄Αλσος της Νέας Φιλαδέλφειας ή έφευγαν για το σπίτι τους,  έπεσε στα χέρια της αστυνομίας. Πρόκειται για έναν 42χρονο, κάτοικο Κορυδαλλού, ο οποίος έστηνε ενέδρες κοντά σε καφετέριες και κλαμπάκια, όπου βραδινές κυρίως ώρες, έφθαναν κοπέλες να συναντήσουν την παρέα […]

astynomia-5

Του Πέτρου Καρσιώτη

Ληστής-τρόμος για κοπέλες, που πήγαιναν να πιουν το ποτό τους κοντά στο ΄Αλσος της Νέας Φιλαδέλφειας ή έφευγαν για το σπίτι τους,  έπεσε στα χέρια της αστυνομίας.

Πρόκειται για έναν 42χρονο, κάτοικο Κορυδαλλού, ο οποίος έστηνε ενέδρες κοντά σε καφετέριες και κλαμπάκια, όπου βραδινές κυρίως ώρες, έφθαναν κοπέλες να συναντήσουν την παρέα τους και να πιουν το ποτό τους.

Ο δράστης, που συνελήφθη μετά τις καταγγελίες νεαρών γυναικών, παραμόνευε κοντά στα αυτοκίνητα των γυναικών.

Όταν τις έβλεπε να περπατούν μόνες τους, τις ακινητοποιούσε με πιστόλι, το οποίο όπλιζε μπροστά τους για να τις τρομοκρατεί και να μην σκέφτονται ούτε κατά διάνοια να αντιδράσουν.

Μία από τις κοπέλες που έπεσε θύμα ληστείας τον καταδίωξε: Εκείνος έβγαλε πιστόλι, τη σημάδεψε, όπλισε και διέφυγε

Όμως μια από τις κοπέλες, που έπεσε θύμα ληστείας, δεν το έβαλε κάτω. Αφού της άρπαξε με την απειλή του πιστολιού την τσάντα και το κινητό της, άρχισε να τον καταδιώκει στους δρόμους της Φιλαδέλφειας!

Ένας πολίτης, που είδε τη σκηνή της καταδίωξης και την κοπέλα να φωνάζει «με λήστεψε, πιάστε τον» άρχισε κι αυτός να τον καταδιώκει.

Σε κάποιο σημείο και μπροστά στον κίνδυνο να πέσει στα χέρια τους, σταμάτησε σημάδεψε και τους δύο με το πιστόλι και τους ακινητοποίησε.

Μπήκε στη συνέχεια σε αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του και διέφυγε.

Πιστεύεται ότι έχει δράσει εκτός από τη Νέα Φιλαδέλφεια και σε άλλες περιοχές της Αττικής γι’ αυτό και η έρευνα συνεχίζεται

Η ανακοίνωση της αστυνομίας

Η Αστυνομία ανακοίνωσε ότι από τριμήνου και πλέον, προσέγγιζε νεαρές γυναίκες σε ερημικά σημεία της Νέας Φιλαδέλφειας και στην συνέχεια με την απειλή όπλου, το όποιο μάλιστα όπλιζε παρουσία τους προκειμένου να κάμψει τις αντιστάσεις τους, τις λήστευε την στιγμή που ετοιμάζονταν να επιβιβασθούν ή αποβιβασθούν από τα οχήματα τους, αφαιρώντας τις τσάντες τους με τα προσωπικά τους αντικείμενα.

Διέφευγε με το αυτοκίνητο του- Τι βρέθηκε στην κατοχή του

Επιπλέον ως προς τον τρόπο δράσης, ο 42χρονος κινούνταν με αυτοκίνητο το όποιο φρόντιζε να σταθμεύει πλησίον των σημείων των επιθέσεων, προκειμένου να είναι εύκολη η διαφυγή του.

 

 

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις