Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Γαλλία: Με το στήθος έξω, βγήκε να στηρίξει την υποψηφιότητα της όμως την συνέλαβαν! (video)
ΚΟΣΜΟΣ

Γαλλία: Με το στήθος έξω, βγήκε να στηρίξει την υποψηφιότητα της όμως την συνέλαβαν! (video)

  Ό.τι μπορεί κάνει ο καθένας για να καταλάβει μια θέση εξουσίας, όμως η Cindy Lee, το παράκανε. Η πρώην στρίπερ, που ονειρεύεται να μπει στην κούρσα για τις προεδρικές εκλογές στη Γαλλία τον Απρίλιο, βγήκε γυμνόστηθη στους δρόμους με σκοπό όπως είπε να στείλει μήνυμα… διαφάνειας… Όμως οι αστυνομικοί δεν είδαν κανένα τέτοιο μήνυμα […]

 ImageHandler

Ό.τι μπορεί κάνει ο καθένας για να καταλάβει μια θέση εξουσίας, όμως η Cindy Lee, το παράκανε.

Η πρώην στρίπερ, που ονειρεύεται να μπει στην κούρσα για τις προεδρικές εκλογές στη Γαλλία τον Απρίλιο, βγήκε γυμνόστηθη στους δρόμους με σκοπό όπως είπε να στείλει μήνυμα… διαφάνειας…

Όμως οι αστυνομικοί δεν είδαν κανένα τέτοιο μήνυμα και συνέλαβαν την 52χρονη, καθώς την πέρασαν για ακτιβίστρια που διαμαρτύρεται με τον γνωστό τρόπο.

«Είμαστε εδώ για να απαιτήσουμε τη διαφάνεια και αυτό θέλω να δείξω με την εμφάνισή μου» πρόλαβε να πει η Cindy Lee πριν τη σύλληψή της.

Αξίζει να σημειωθεί πως για την υποψηφιότητα της χρειάζονται περισσότερες από 500 υπογραφές Γάλλων αξιωματούχων, όμως η ξανθιά και εκρηκτική Lee δεν έχει ούτε μία.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις