Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Σάλος με την ανάρτηση πολιτευτή του ΣΥΡΙΖΑ: “Ο γιος μου πάει Αυστραλία να επιβιώσει και μου σπαράζει την καρδιά”
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σάλος με την ανάρτηση πολιτευτή του ΣΥΡΙΖΑ: “Ο γιος μου πάει Αυστραλία να επιβιώσει και μου σπαράζει την καρδιά”

Πολύ σκληρή επίθεση εξαπολύουν οι πολίτες στον Αλέξανδρο Λουϊζίδη ο οποίος πριν από δύο χρόνια ήταν υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ στα Δωδεκάνησα, εκπροσωπώντας τους Οικολόγους Πράσινους. Ο γιος του πολιτευτή, που δεν αντέχει άλλο την ασφυκτική πίεση που ασκεί η Ελλάδα στους νέους, μεταναστεύει στην Αμερική, ελπίζοντας σε κάτι καλύτερο από την Ελλάδα του ΣΥΡΙΖΑ. «Σήμερα […]

ImageHandler

Πολύ σκληρή επίθεση εξαπολύουν οι πολίτες στον Αλέξανδρο Λουϊζίδη ο οποίος πριν από δύο χρόνια ήταν υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ στα Δωδεκάνησα, εκπροσωπώντας τους Οικολόγους Πράσινους.

Ο γιος του πολιτευτή, που δεν αντέχει άλλο την ασφυκτική πίεση που ασκεί η Ελλάδα στους νέους, μεταναστεύει στην Αμερική, ελπίζοντας σε κάτι καλύτερο από την Ελλάδα του ΣΥΡΙΖΑ.

«Σήμερα φεύγει ο γιος μου Γιώργος για την μακρινή Αυστραλία και μου σπαράζει την ψυχή. Έκανε έναρξη σαν ελεύθερος 15895161_10211531462993355_8804887734807480981_nεπαγγελματίας αλλά τα εισοδήματα του ήταν ανακόλουθα της φορολόγησης του, της ασφάλειας του και της στήριξης του σαν ΝΕΟΣ από το σύστημα μας οπότε αναγκαστικά θέλοντας να επιβιώσει και να δημιουργήσει ξενιτεύεται.

Ξέρω δεν είναι ο μόνος και ο πρώτος νέος που το κάνει αυτό στον τόπο μας και λυπάμαι γι’ αυτό.

Χαίρομαι όμως που έχει το θάρρος και το κουράγιο να ζήσει σε ίσως ένα καλύτερο τόπο αψηφώντας τις δυσκολίες που θα του παρουσιαστούν πηγαίνοντας σε ένα Hostel αμφισβητούμενο σε ένα άγνωστο τόπο με ελάχιστα χρήματα χωρίς καμία στήριξη μέχρι να ξεκινήσει την καινούργια του δουλειά».

«Σε θαυμάζω γιε μου !!!! Πάντα ήμασταν πρόσφυγες ούτως η άλλως… ο Πατέρας σου … Ο αιθεροβάμων και γραφικός υποψήφιος βουλευτής του Σύριζα και στις δυο εκλογικές αναμετρήσεις της υποτιθέμενης επανάστασης …»,καταλήγει η ανάρτηση.

Τα σχόλια που δέχτηκε ήταν αιχμηρά, με πολλούς να κατηγορούν τον Αλέξανδρο Λουϊζίδη πως το κόμμα που υποστήριζε φανατικά, δημιούργησε αυτή την τραγική κατάσταση.

«Όπως έστρωσες θα κοιμηθείς», «Οι λάθος επιλογές σε ανεδαφικές φαυλότητες, διώχνουν τα παιδιά μας από τον τόπο μας», «Άνθρωποι σαν εσάς, δεν έχουν δικαιολογίες», «Εσείς διώξατε τον γιο σας», «Γιατί δεν πάει ο γιος σου στην περήφανη Βενεζουέλα του Μαντούρο Σύντροφε;» είναι κάποια από τα σκληρά σχόλια. Αρκετοί ωστόσο, εξέφρασαν την συγκίνηση τους και ευχήθηκαν καλή επιτυχία.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις