Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ / Ακινητοποίησαν οδηγό λεωφορείου και κατέστρεψαν τα ακυρωτικά μηχανήματα
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ακινητοποίησαν οδηγό λεωφορείου και κατέστρεψαν τα ακυρωτικά μηχανήματα

Του Πέτρου Καρσιώτη Μεγάλη αναστάτωση επικρατεί στους κόλπους των οδηγών λεωφορείων μετά την αχαρακτήριστη ενέργεια, να ακινητοποιήσουν οδηγό, την ώρα που οδηγούσε το όχημα για να καταστρέψουν τα ακυρωτικά μηχανήματα! Άγνωστοι κατέστρεψαν ακυρωτικά μηχανήματα σε λεωφορείο της γραμμής Σύμφωνα με την καταγγελία του οδηγού-βιοπαλαιστή, ο οποίος εκτελούσε το δρομολόγιο προς το τέρμα της Βάρης, τρεις […]

akirotika3636

Του Πέτρου Καρσιώτη

Μεγάλη αναστάτωση επικρατεί στους κόλπους των οδηγών λεωφορείων μετά την αχαρακτήριστη ενέργεια, να ακινητοποιήσουν οδηγό, την ώρα που οδηγούσε το όχημα για να καταστρέψουν τα ακυρωτικά μηχανήματα!

Άγνωστοι κατέστρεψαν ακυρωτικά μηχανήματα σε λεωφορείο της γραμμής

Σύμφωνα με την καταγγελία του οδηγού-βιοπαλαιστή, ο οποίος εκτελούσε το δρομολόγιο προς το τέρμα της Βάρης, τρεις άγνωστοι, που ως εκείνη την ώρα έδιναν την εικόνα των επιβατών σηκώθηκαν από τις θέσεις τους και τον πλησίασαν.

Με το που έστρεψε το κεφάλι είδε τους «πελάτες» να τον απειλούν με αιχμηρό αντικείμενο

Με το που έστρεψε το κεφάλι ο οδηγός, είδε να τον απειλούν με ένα αιχμηρό αντικείμενο και τον υποχρέωσαν να σταματήσει το λεωφορείο.

Αμέσως άρχισαν να σπάνε τα ακυρωτικά, γνωρίζοντας καλά όπως λένε οι οδηγοί ότι ο φορολογούμενος λαός θα κληθεί να καλύψει τη ζημιά από τις επαναλαμβανόμενες φθορές.

akyrotiko-leoforeiou

Αμέσως μετά τράπηκαν σε φυγή, ενώ παρά τις έρευνες της Αστυνομίας που ακολούθησαν στην γύρω περιοχή, δεν κατέστη δυνατός ο εντοπισμός τους.

Υπενθυμίζεται ότι περίπου διακόσιοι μυστικοί αστυνομικοί, με βάση σχέδιο που έχει εκπονηθεί από την ΕΛ.ΑΣ, επιβιβάζονται καθημερινά ως επιβάτες σε Μέσα Μαζικής Μεταφοράς (λεωφορεία, τραμ, Μετρό), στην προσπάθειά τους να εντοπίσουν άτομα που σκοπό έχουν να καταστρέψουν ακυρωτικά μηχανήματα εισιτηρίων.

Και μοτοσικλετιστές της ΕΛ.ΑΣ παίρνουν μέρος στο σχέδιο εγκλωβισμού

Την ίδια ώρα που συμβαίνει αυτό, συνάδελφοί τους πάνω σε μοτοσυκλέτες ακολουθούν τα δρομολόγια παράλληλα για να συνδράμουν τους “επιβάτες” αστυνομικούς αν εκείνοι δώσουν το σήμα εντοπισμού αντιεξουσιαστών.

Όμως, μέχρι τώρα δεν έχουν “πέσει” οι αστυνομικοί πάνω σε επίδοξους καταστροφείς ακυρωτικών μηχανημάτων με αποτέλεσμα οι φθορές να συνεχίζονται με καταδρομικές επιθέσεις κουκουλοφόρων.

 

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις