Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Άδωνης για ΟΔΔΗΧ: Αυτό λέγεται απόπειρα δωροδοκίας (vid)
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Άδωνης για ΟΔΔΗΧ: Αυτό λέγεται απόπειρα δωροδοκίας (vid)

«Ενώ εκκρεμεί η απάντηση από τον ΟΔΔΗΧ για το ταξίδι του Πρωθυπουργού στο Παρίσι και ενώ έχει παρέλθει η κοινοβουλευτική προθεσμία των 20 ημερών για να μου φέρουν τα πρακτικά για να δούμε αν η συμφωνία με τους Ρότσιλντ έγινε πριν ή μετά το ταξίδι Τσίπρα στο Παρίσι, βγαίνει ξαφνικά μια τροπολογία που διπλασιάζει τους […]

adonis-georgiadis-vouli

«Ενώ εκκρεμεί η απάντηση από τον ΟΔΔΗΧ για το ταξίδι του Πρωθυπουργού στο Παρίσι και ενώ έχει παρέλθει η κοινοβουλευτική προθεσμία των 20 ημερών για να μου φέρουν τα πρακτικά για να δούμε αν η συμφωνία με τους Ρότσιλντ έγινε πριν ή μετά το ταξίδι Τσίπρα στο Παρίσι, βγαίνει ξαφνικά μια τροπολογία που διπλασιάζει τους μισθούς στον ΟΔΔΗΧ. Αυτό λέγεται απόπειρα δωροδοκίας στην καθομιλουμένη» υποστήριξε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνης Γεωργιάδης σε συνέντευξή του στον Γιώργο Παπαδάκη.

Ο κ. Γεωργιάδης κάλεσε παράλληλα την κυβέρνηση «να φέρει μια τροπολογία για να τελειώσει το θέμα με τους βουλευτές και το αφορολόγητο και το 8% και να φέρει μια νομοθετική ρύθμιση για να τελειώσει το θέμα της εισφοράς αλληλεγγύης».

Όπως ανέφερε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ σχετικά με την εισφορά αλληλεγγύης των πολιτικών, «δεν το είχα πάρει χαμπάρι, αν το είχα πάρει είδηση θα είχα φωνάξει αλλά ευτυχώς δεν το ψήφισα».

Δείτε το βίντεο


γεωργιαδης από Enikos_gr

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις