Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / «Γλάστρα trash tv!»: Γιατί ο Πολάκης… κράζει την Τατιάνα
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Γλάστρα trash tv!»: Γιατί ο Πολάκης… κράζει την Τατιάνα

Στην εκπομπή της ήθελε να βγάλει τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας, Παύλο Πολάκη η γνωστή παρουσιάστρια, Τατιάνα Στεφανίδου. Ο λόγος; H προχθεσινή έντονη αντιπαράθεση που είχε στη Βουλή ο κ. Πολάκης με τον αντιπρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Άδωνη Γεωργιάδη. Η απάντηση που έλαβε δεν ήταν απλά αρνητική, αλλά… κάτι παραπάνω, καθώς ο Παύλος Πολάκης με ανάρτησή του στο Facebook καταφέρθηκε εναντίον της […]

polakis-stefanidoy

Στην εκπομπή της ήθελε να βγάλει τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας, Παύλο Πολάκη η γνωστή παρουσιάστρια, Τατιάνα Στεφανίδου.

Ο λόγος; H προχθεσινή έντονη αντιπαράθεση που είχε στη Βουλή ο κ. Πολάκης με τον αντιπρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Άδωνη Γεωργιάδη.

Η απάντηση που έλαβε δεν ήταν απλά αρνητική, αλλά… κάτι παραπάνω, καθώς ο Παύλος Πολάκης με ανάρτησή του στο Facebook καταφέρθηκε εναντίον της τηλεπαρουσιάστριας με σκληρούς χαρακτηρισμούς, κάνοντας λόγο για “trash tv” και προτρέποντάς την να αναζητήσει αλλού “μαϊντανούς γλάστρες και ακροαματικότητες”, ενώ σχολίασε παράλληλα για τον Άδωνι Γεωργιάδη ότι “ψάχνει παντού τηλεοπτικό στασίδι”.

Δείτε τη σκληρή ανάρτηση του Παύλου Πολάκη για τη Στεφανίδου

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις