Πανικός στις Γαλλικές Άλπεις: Χιονοστιβάδα “χτύπησε” πίστα σκι- Ψάχνουν για εγκλωβισμένους (photos)

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πανικός στις Γαλλικές Άλπεις: Χιονοστιβάδα “χτύπησε” πίστα σκι- Ψάχνουν για εγκλωβισμένους (photos)

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: AlphaFreePress

Πανικός επικρατεί από το πρωί στις Γαλλικές Άλπεις, όταν χιονοστιβάδα χτύπησε το χιονοδρομικό κέντρο, στην πίστα Carline του κέντρου Tignes. Σύμφωνα με τη Daily Mail η «επίθεση» ήταν πολύ βίαιη, αν και οι ειδικοί είχαν προειδοποιήσει. Σκιέρ έτρεξαν αμέσως στο θέρετρο, όπου μέσα στον Φεβρουάριο 4 άνθρωποι έχασαν από χιονοστιβάδα τη ζωή τους, να δουν […]

07.03.2017 | 13:29

Πανικός επικρατεί από το πρωί στις Γαλλικές Άλπεις, όταν χιονοστιβάδα χτύπησε το χιονοδρομικό κέντρο, στην πίστα Carline του κέντρου Tignes.

Σύμφωνα με τη Daily Mail η «επίθεση» ήταν πολύ βίαιη, αν και οι ειδικοί είχαν προειδοποιήσει.

Σκιέρ έτρεξαν αμέσως στο θέρετρο, όπου μέσα στον Φεβρουάριο 4 άνθρωποι έχασαν από χιονοστιβάδα τη ζωή τους, να δουν αν υπάρχουν εγκλωβισμένοι.

Στην πίστα υπήρχαν εκατοντάδες σκιέρ ενώ δεν έχει διευκρινιστεί τι συμβαίνει.

Το πρακτορείο ειδήσεων euronews.com μεταδίδει ότι παγιδευμένοι στο χιόνι είναι τουλάχιστον 12 άνθρωποι, ενώ η γαλλική εφημερίδα L’Express αναφέρει ότι η αστυνομία επιβεβαίωσε ότι υπάρχουν σκιέρ παγιδευμένοι στο χιόνι, ενώ η  παρουσία εξοπλισμού σκι στην πίστα δείχνει ότι υπάρχουν θύματα, σύμφωνα με την αστυνομία, όπως αναφέρει το γαλλικό δίκτυο BFMTV.

Το Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων ανακοίνωσε πάντως πως δεν υπάρχουν θύματα.

Οι Αρχές με σωστικά συνεργεία και ειδικά εκπαιδευμένα σκυλιά, ερευνούν σπιθαμή προς σπιθαμή την περιοχή να βεβαιωθούν πως δεν υπάρχουν άνθρωποι που κινδυνεύουν.
 

 

Exit mobile version