Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ / Πάτρα: Συνελήφθη 24χρονη που εξανάγκαζε τρία παιδιά σε επαιτεία
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πάτρα: Συνελήφθη 24χρονη που εξανάγκαζε τρία παιδιά σε επαιτεία

Στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών οδηγήθηκε μια 24χρονη που έβαζε τρία ανήλικα παιδιά να ζητούν χρήματα από τους οδηγούς στα φανάρια της πόλης. Οι αστυνομικοί είδαν τα παιδιά ηλικίας 8, 9 και 11 χρόνων στα φανάρια κεντρικής διασταύρωσης της πόλης και όπως δείχνουν τα στοιχεία η 24χρονη είναι θεία τους. Η κοπέλα συνελήφθη και αντιμετωπίζει τις […]

epaitis

Στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών οδηγήθηκε μια 24χρονη που έβαζε τρία ανήλικα παιδιά να ζητούν χρήματα από τους οδηγούς στα φανάρια της πόλης.

Οι αστυνομικοί είδαν τα παιδιά ηλικίας 8, 9 και 11 χρόνων στα φανάρια κεντρικής διασταύρωσης της πόλης και όπως δείχνουν τα στοιχεία η 24χρονη είναι θεία τους.

Η κοπέλα συνελήφθη και αντιμετωπίζει τις κατηγορίες της έκθεσης ανηλίκου σε κίνδυνο, της εξώθησης σε επαιτεία και της εγκατάλειψης.

Τα τρία παιδιά βρίσκονται σε συγγενείς.

Συνελήφθησαν όμως και δύο Βουλγάρες ηλικίας 52 και 33 χρόνων στον Βόλο, καθώς πιάστηκαν να ζητούν χρήματα από περαστικούς. Η 33χρονη μάλιστα καθώς τις έπιασαν στα πράσα να ζητούν ελεημοσύνη από περαστικούς. Οι δυο τους θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, ενώ εις βάρος της 33χρονης εκκρεμούν ήδη δύο καταδικαστικές αποφάσεις για επαιτεία με ποινή κράτησης 16 ημερών!

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις