Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ / Με χτυπήματα και απειλή μαχαιριού λήστεψαν παρέα ανηλίκων που επέστρεφε από διασκέδαση
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με χτυπήματα και απειλή μαχαιριού λήστεψαν παρέα ανηλίκων που επέστρεφε από διασκέδαση

Του Πέτρου Καρσιώτη Ακινητοποίησαν  παρέα  ανήλικων παιδιών,  τα χτύπησαν,  τα απείλησαν ότι κρατούν  μαχαίρι και τα λήστεψαν. Από την Ασφάλεια της Λαμίας συνελήφθη  ο ένας από τους δράστες της   ληστείας που διαπράχθηκε πρώτες πρωινές ώρες , σε βάρος έξι  ανήλικων, που επέστρεφαν από διασκέδαση, σε περιοχή της Λαμίας. Στο πλαίσιο της  έρευνας, προέκυψαν τα στοιχεία […]

listeia-peripterou-me-tin-apeili-machairiou

Του Πέτρου Καρσιώτη

Ακινητοποίησαν  παρέα  ανήλικων παιδιών,  τα χτύπησαν,  τα απείλησαν ότι κρατούν  μαχαίρι και τα λήστεψαν.

Από την Ασφάλεια της Λαμίας συνελήφθη  ο ένας από τους δράστες της   ληστείας που διαπράχθηκε πρώτες πρωινές ώρες , σε βάρος έξι  ανήλικων, που επέστρεφαν από διασκέδαση, σε περιοχή της Λαμίας.

Στο πλαίσιο της  έρευνας, προέκυψαν τα στοιχεία τριών ακόμη εμπλεκομένων στη ληστεία,  ηλικίας 16, 17,  και 29 ετών,  ενώ διερευνώνται τα στοιχεία ταυτότητας ενός επιπλέον συνεργού τους.

Οι δράστες, με τη χρήση σωματικής βίας και την απειλή ότι φέρουν μαζί τους μαχαίρι, κατάφεραν τελικά να αποσπάσουν από τους ανήλικους μικρό χρηματικό ποσό και ένα κινητό τηλέφωνο.

Σε έρευνα στο σπίτι  δύο εκ των δραστών (18χρονου και  16χρονου), βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα κινητό τηλέφωνο και ένας φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής, που είχαν αφαιρεθεί από τα παιδιά και  τα οποία αποδόθηκαν σ αυτά.

Εξακριβώθηκε ότι οι τρεις εκ των δραστών 18χρονος, 17χρονος και 16χρονος,  εμπλέκονται,  κατά περίπτωση, και στη διάπραξη τριών επιπλέον περιπτώσεων κλοπών, σε περιοχές της Λαμίας και συγκεκριμένα:

  • Κλοπή κινητού τηλεφώνου και μικρού χρηματικού ποσού από ημεδαπό, προχθές μεταμεσονύχτιες ώρες (λίγο πριν τη διάπραξη της ληστείας).
  • Κλοπή μικρού χρηματικού ποσού, μετά από παραβίαση καταστήματος παντοπωλείου, το χρονικό διάστημα από βραδινές ώρες της 05 έως πρωινές ώρες της 06-03-2017.
  • Κλοπή χρηματικού ποσού και ηλεκτρονικών συσκευών (το ανωτέρω laptop & μία τηλεόραση), μετά από παραβίαση επιχείρησης, στις αρχές του περασμένου μήνα.

Σημειώνεται ότι οι δράστες έχουν απασχολήσει κατά το παρελθόν τις Διωκτικές Αρχές, για διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων.

 

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις