Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ / Έξι ακυρωτικά μηχανήματα κατέστρεψαν στο Μοναστηράκι: Στο “πόδι” μυστικοί αστυνομικοί
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έξι ακυρωτικά μηχανήματα κατέστρεψαν στο Μοναστηράκι: Στο “πόδι” μυστικοί αστυνομικοί

  Του Πέτρου Καρσιώτη Για μία ακόμη φορά μπήκαν στο στόχαστρο αγνώστων κουκουλοφόρων,  ακυρωτικά μηχανήματα. Αυτή τη φορά οι δράστες,  κατέστρεψαν έξι νέα ακυρωτικά μηχανήματα, στο σταθμό του Ηλεκτρικού, στο Μοναστηράκι. Περίπου είκοσι άτομα, που κρατούσαν ρόπαλα, εισέβαλαν στο σταθμό και αφού έσπασαν τα ακυρωτικά, τράπηκαν σε φυγή. Η νέα επίθεση ήρθε μόλις τρία 24ωρα […]

kainourgies-katastrofes-akurwtikwn-mixanimatwn-ston-isap.w_l

 

Του Πέτρου Καρσιώτη

Για μία ακόμη φορά μπήκαν στο στόχαστρο αγνώστων κουκουλοφόρων,  ακυρωτικά μηχανήματα.

Αυτή τη φορά οι δράστες,  κατέστρεψαν έξι νέα ακυρωτικά μηχανήματα, στο σταθμό του Ηλεκτρικού, στο Μοναστηράκι.

Περίπου είκοσι άτομα, που κρατούσαν ρόπαλα, εισέβαλαν στο σταθμό και αφού έσπασαν τα ακυρωτικά, τράπηκαν σε φυγή.

Η νέα επίθεση ήρθε μόλις τρία 24ωρα από την καταστροφή ακυρωτικών των λεωφορείων, στην περιοχή του Ζωγράφου.

Είχαν καταστρέψει άλλα τρία ακυρωτικά δίπλα από την Πανεπιστημιούπολη

Αυτή την φορά, οι νεαροί προκάλεσαν φθορές σε τρία ακυρωτικά μηχανήματα, δύο νέου τύπου και ενός παλαιού τύπου,  επί της οδού Κουσίδου στο τέρμα της γραμμής 608 στου Ζωγράφου.

Όπως συμβεί και στο παρελθόν, οι δράστες βγήκαν από το χώρο της Πανεπιστημιούπολης, έσπασαν τα ακυρωτικά και πριν φθάσει η Αστυνομία είχαν προλάβει να επιστρέψουν στο χώρο της πανεπιστημιούπολης, η οποία καλύπτεται από άσυλο.

Που σημαίνει ότι σ αυτές τις που χρησιμοποιείται ως ορμητήριο η Πανεπιστημιούπολη, η Αστυνομία περιορίζεται να καταγράψει απλά τις ζημιές.

2157427

Οι «Πυρήνες λυσσασμένων λαθρεπιβατών» και η ανάληψη ευθύνης

Υπενθυμίζεται ότι την περασμένη εβδομάδα με κείμενό τους σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου, ανέλαβαν  την ευθύνη για συγκεκριμένη καταδρομική επιδρομή σε ακυρωτικά μηχανήματα οι  «Πυρήνες Λυσσασμένων Λαθρεπιβατών».

Μεταξύ άλλων δήλωναν “λαθρεπιβάτες από ανάγκη και συνείδηση να ζημιώσουμε τον ΟΑΣΑ, αλλά και τα συμφέροντα της σύμπραξης δημοσίου και ιδιωτικού τομέα που έχουν αναλάβει την εφαρμογή της νέας κατάστασης στα ΜΜΜ (ηλεκτρονικά εισιτήρια, μπάρες, έξτρα κάμερες και ελεγκτές)”.

Το σχέδιο της αστυνομίας με μυστικούς αστυνομικούς

Περίπου διακόσια ακυρωτικά μηχανήματα έχουν καταστραφεί τον τελευταίο καιρό και η Αστυνομία έχει βάλει σε εφαρμογή ένα σχέδιο που προβλέπει την επιβίβαση μυστικών αστυνομικών σε Μέσα Μαζικής Μετακίνησης σε συνδυασμό με την κίνηση κατά μήκος δρομολογίων μοτοσικλετιστών της ΕΛ.ΑΣ

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις