Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Άρχισε η δίκη του “δράκου του Αμαρουσίου”
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Άρχισε η δίκη του “δράκου του Αμαρουσίου”

Ξεκίνησε σήμερα η δίκη του Εμμανουήλ Ευθύμιου Κουτζή, γνωστού ως «δράκου του Αμαρουσίου», που κατηγορείται για επιθέσεις και απόπειρες βιασμών. Ο 30χρονος που συνελήφθη τον Μάη, είχε παραδεχτεί πως άρχισε να τρομοκρατεί γυναίκες δύο μήνες πριν πέσει στα χέρια των Αρχών. Αφορμή όπως ισχυριζόταν, ήταν η απόρριψη που βίωσε στο παρελθόν. «Δεν ήθελα να τις […]

ImageHandler

Ξεκίνησε σήμερα η δίκη του Εμμανουήλ Ευθύμιου Κουτζή, γνωστού ως «δράκου του Αμαρουσίου», που κατηγορείται για επιθέσεις και απόπειρες βιασμών.

Ο 30χρονος που συνελήφθη τον Μάη, είχε παραδεχτεί πως άρχισε να τρομοκρατεί γυναίκες δύο μήνες πριν πέσει στα χέρια των Αρχών. Αφορμή όπως ισχυριζόταν, ήταν η απόρριψη που βίωσε στο παρελθόν.

«Δεν ήθελα να τις πειράξω, ήθελα μόνο να τις αγγίζω» ήταν σύμφωνα με πληροφορίες τα λόγια του.

drakos2-14

Ο Κουτζής, συνελήφθη τα ξημερώματα της 25ης Μαΐου του 2016. Περίπου στις 6:00 το πρωί εκείνης της ημέρας, ο άνδρας, επιτέθηκε σε μια γυναίκα σε δρόμο πίσω από το Ολυμπιακό Στάδιο.
Το θύμα φώναξε για βοήθεια και παρά την προσπάθεια του «δράκου» να τη φιμώσει με ταινία, οι κάτοικοι είχαν προλάβει να ειδοποιήσουν την αστυνομία.

Ο δράστης έτρεξε να κρυφτεί, αλλά λίγο πιο κάτω τον έπιασαν.

Κατηγορείται για απόπειρα βιασμού κατ’ εξακολούθηση και οπλοκατοχή.

ImageHandler4ZJC48NW
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις