Ανεξαρτητοποιήθηκε ο Δημήτρης Κουκούτσης: “Παρόλη την πικρία μου, εύχομαι καλή επιτυχία στη Χρυσή Αυγή”

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ανεξαρτητοποιήθηκε ο Δημήτρης Κουκούτσης: “Παρόλη την πικρία μου, εύχομαι καλή επιτυχία στη Χρυσή Αυγή”

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: AlphaFreePress

  Την απόφαση του να ανεξαρτητοποιηθεί από το κόμμα της Χρυσής Αυγής, ανακοίνωσε ο Δημήτρης Κουκούτσης, εκφράζοντας παράλληλα την πικρία του για την εξέλιξη αυτή. Ο βουλευτής Μεσσηνίας, τόνισε μιλώντας στο best- tv.gr πως υπήρχαν βαρίδια που δεν άφησαν το κόμμα να δείξει τις δυνάμεις του, ενώ αναφέρθηκε και σε «όψιμους εθνικιστές» που μπήκαν στο […]

04.03.2017 | 14:57

 

Την απόφαση του να ανεξαρτητοποιηθεί από το κόμμα της Χρυσής Αυγής, ανακοίνωσε ο Δημήτρης Κουκούτσης, εκφράζοντας παράλληλα την πικρία του για την εξέλιξη αυτή.

Ο βουλευτής Μεσσηνίας, τόνισε μιλώντας στο best- tv.gr πως υπήρχαν βαρίδια που δεν άφησαν το κόμμα να δείξει τις δυνάμεις του, ενώ αναφέρθηκε και σε «όψιμους εθνικιστές» που μπήκαν στο κόμμα και προκάλεσαν «ζημιά».

«Τα τελευταία πέντε έτη έζησα ιστορικές στιγμές, μέρες θριάμβου και μεγάλων χαρών μαζί με τους συναγωνιστές μου εντός και εκτός Κοινοβουλίου. Έζησα όμως και στιγμές δύσκολες, για εμένα και τα αδέλφια μου, εντός πάλι και εκτός Κοινοβουλίου».

Ο κ. Κουκούτσης επιτέθηκε και στα ΜΜΕ για τη συμπεριφορά τους απέναντι στο κόμμα, και ξεκαθάρισε πως δεν φεύγει οργισμένος από το κίνημα:

«Αισθανόμενος αδύναμος και απομονωμένος απέναντι σε όλα αυτά τα βαρίδια κρίνω ότι ηθικά δεν μπορώ να βρίσκομαι δίπλα τους και επέλεξα να αποχωρήσω. Παρόλη την πίκρα μου εύχομαι μέσα από την καρδιά μου, ολόψυχα κάθε επιτυχία στο κίνημα».

«Συνελήφθηκα ως βουλευτής και θα δικαστώ ως βουλευτής», για την απόφαση του να μην παραδώσει την βουλευτική έδρα.

 

Exit mobile version