Συντριβή πολεμικού αεροσκάφους στα σύνορα Τουρκίας -Συρίας: Έρευνες για τον πιλότο (video)

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συντριβή πολεμικού αεροσκάφους στα σύνορα Τουρκίας -Συρίας: Έρευνες για τον πιλότο (video)

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: AlphaFreePress

  Τουρκικό αεροσκάφος τύπου MiG-23, που πιθανόν ανήκει στην πολεμική αεροπορία της Συρίας, συνετρίβη στα σύνορα Τουρκίας- Συρίας, στη συριακή πλευρά. Οι διασώστες «χτενίζουν» την περιοχή για να εντοπίσουν τον πιλότο, ο οποίος πιθανόν να ενεργοποίησε το σύστημα εκτίναξης. Ο κυβερνήτης της επαρχίας Χατάι στη νότια Τουρκία ανέφερε στο πρακτορείο ειδήσεων Ανατολή ότι εντοπίστηκαν τα […]

04.03.2017 | 22:51

 

Τουρκικό αεροσκάφος τύπου MiG-23, που πιθανόν ανήκει στην πολεμική αεροπορία της Συρίας, συνετρίβη στα σύνορα Τουρκίας- Συρίας, στη συριακή πλευρά.

Οι διασώστες «χτενίζουν» την περιοχή για να εντοπίσουν τον πιλότο, ο οποίος πιθανόν να ενεργοποίησε το σύστημα εκτίναξης.

Ο κυβερνήτης της επαρχίας Χατάι στη νότια Τουρκία ανέφερε στο πρακτορείο ειδήσεων Ανατολή ότι εντοπίστηκαν τα συντρίμμια του αεροσκάφους και όχι ο πιλότος.

«Το MiG-23, που πιστεύεται ότι ανήκει στη συριακή πολεμική αεροπορία, συνετρίβη στη συριακή πλευρά των συνόρων. Ο κυβερνήτης πιθανόν χρησιμοποίησε το σύστημα εκτίναξης και κατέληξε σε οποιαδήποτε πλευρά… Βρίσκεται σε εξέλιξη η επιχείρηση έρευνας και διάσωσης» δήλωσε ο πρωθυπουργός της Τουρκίας Μπιναλί Γιλντιρίμ, προσθέτοντας πως δεν έχει διευκρινιστεί η αιτία της πτώσης.

Δείτε τη στιγμή της πτώσης:

Exit mobile version