Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ / Κατασχέθηκαν 900.000… αυγά, γιατί δεν είχαν την προβλεπόμενη σήμανση!
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κατασχέθηκαν 900.000… αυγά, γιατί δεν είχαν την προβλεπόμενη σήμανση!

  Του Πέτρου Καρσιώτη Εννιακόσιες χιλιάδες αυγά… κατέσχεσε η Οικονομική Αστυνομία σε επιχείρηση, που δραστηριοποιείται στην παραγωγή και χονδρική πώληση φρέσκων η διατηρημένων αυγών! Ο λόγος ήταν ότι κατά τον έλεγχο δεν έφεραν την προβλεπόμενη σήμανση. Όπως ανακοινώθηκε, η Οικονομική Αστυνομία  μαζί με υπαλλήλους της Γενικής Γραμματείας Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή του Υπουργείου Οικονομίας και […]

avga

 

Του Πέτρου Καρσιώτη

Εννιακόσιες χιλιάδες αυγά… κατέσχεσε η Οικονομική Αστυνομία σε επιχείρηση, που δραστηριοποιείται στην παραγωγή και χονδρική πώληση φρέσκων η διατηρημένων αυγών!

Ο λόγος ήταν ότι κατά τον έλεγχο δεν έφεραν την προβλεπόμενη σήμανση.

Όπως ανακοινώθηκε, η Οικονομική Αστυνομία  μαζί με υπαλλήλους της Γενικής Γραμματείας Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή του Υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης, της Διεύθυνσης Αγροτικής και Κτηνιατρικής Πολιτικής της Περιφέρειας Αττικής και Επιθεωρητές της Υπηρεσίας Έρευνας και Διασφάλισης Δημοσίων Εσόδων και τη συνδρομή του Συντονιστικού Κέντρου Αντιμετώπισης Παραεμπορίου, διενήργησε τον έλεγχο μετά από σχετικά στοιχεία που είχαν περιέλθει σε γνώση της.

Στο πλαίσιο του ελέγχου, όπως ανακοινώθηκε,  που διενεργήθηκε την 1η Μαρτίου, κατασχέθηκαν περίπου 900.000 αυγά σε ογδόντα επτά 87 παλέτες, τα οποία δεν έφεραν την προβλεπόμενη σήμανση.

Επιπλέον, εντοπίστηκαν να απασχολούνται τρεις εργαζόμενοι, που δεν ήταν καταχωρημένοι στους επιδειχθέντες Πίνακες Προσωπικού, ενώ από Επιθεωρητές της Υπηρεσίας Έρευνας και Διασφάλισης Δημοσίων Εσόδων παρελήφθησαν δεδομένα με τα οικονομικά στοιχεία της επιχείρησης και ο φορολογικός έλεγχος βρίσκεται σε εξέλιξη.

 

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις