“Δηλητήριο στάζει” η ευχή Παπαδημούλη για τα γενέθλια του Μητσοτάκη

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

“Δηλητήριο στάζει” η ευχή Παπαδημούλη για τα γενέθλια του Μητσοτάκη

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: AlphaFreePress

Τα γενέθλια του έχει σήμερα ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας και ο Δημήτρης Παπαδημούλης του εύχεται δημοσίως, με μια «τσουχτερή» ανάρτηση στο Twitter. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, έχει την ίδια μέρα γενέθλια με τον Φρανσουά Φιγιόν και μέσω του ίδιου ιστότοπου είχε συγχαρεί τον Γάλλο πολιτικό, όταν νίκησε στις προκριματικές εκλογές της δεξιάς τον περασμένο Νοέμβρη. […]

04.03.2017 | 17:17

Τα γενέθλια του έχει σήμερα ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας και ο Δημήτρης Παπαδημούλης του εύχεται δημοσίως, με μια «τσουχτερή» ανάρτηση στο Twitter.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, έχει την ίδια μέρα γενέθλια με τον Φρανσουά Φιγιόν και μέσω του ίδιου ιστότοπου είχε συγχαρεί τον Γάλλο πολιτικό, όταν νίκησε στις προκριματικές εκλογές της δεξιάς τον περασμένο Νοέμβρη.

“Συγχαρητήρια στον Φρανσουά Φιγιόν για την μεγάλη του νίκη σήμερα! Μας ενώνει ο αγώνας κατά του λαϊκισμού (και οτι έχουμε ίδια μέρα γενέθλια:)”, είχε γράψει συγκεκριμένα.

Το tweet, φαίνεται πως δεν το ξέχασε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και το χρησιμοποίησε για να ευχηθεί στον πρόεδρο της ΝΔ, καθώς ο Φιγιόν στιγματίστηκε από το τεράστιο οικονομικό σκάνδαλο γνωστό ως PenelopeGate.

Κι έτσι λοιπόν, πέταξε την σπόντα του…

“Ο kmitsotakis έχει συγχαρεί κ διαφημίσει τα κοινά του γενέθλια με τον FrancoisFillon. Σήμερα 4 Μαρτίου, γιορτάζουν μαζί.Χρόνια τους πολλά!”.

Exit mobile version