Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / Σενάρια τρέλας για το video με τις 17 γαλοπούλες που “χορεύουν” γύρω από τη νεκρή γάτα: Τι λένε οι επιστήμονες
PLUS

Σενάρια τρέλας για το video με τις 17 γαλοπούλες που “χορεύουν” γύρω από τη νεκρή γάτα: Τι λένε οι επιστήμονες

Αίσθηση προκάλεσε το video που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο και δείχνει 17 γαλοπούλες χορεύουν με έναν παράξενο τρόπο γύρω από μια νεκρή γάτα. Το περίεργο σκηνικό κατέγραψε ένας άντρας από την Βοστώνη και το ανέβασε στο Twitter με τις θεωρίες των χρηστών να αγγίζουν και τα όρια της επιστημονικής φαντασίας. Στο άκουσμα των τρελών σεναρίων, οι […]

γαλοπουλς

Αίσθηση προκάλεσε το video που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο και δείχνει 17 γαλοπούλες χορεύουν με έναν παράξενο τρόπο γύρω από μια νεκρή γάτα. Το περίεργο σκηνικό κατέγραψε ένας άντρας από την Βοστώνη και το ανέβασε στο Twitter με τις θεωρίες των χρηστών να αγγίζουν και τα όρια της επιστημονικής φαντασίας.

Στο άκουσμα των τρελών σεναρίων, οι επιστήμονες αποφάσισαν να πάρουν θέση και σχολίασαν το εντυπωσιακό video του Τζόναθαν Ντέιβις που έγινε αμέσως viral.

Ο βιολόγος Άγριας Ζωής, Μαρκ Χάτφιλντ, δήλωσε πως οι γαλοπούλες ήθελαν να βεβαιωθούν για τον θάνατο της γάτας που αποτελεί εχθρό.

Πτηνοτρόφοι δήλωσαν επίσης ότι οι γαλοπούλες ζουν σε κοπάδια και είναι μαθημένες να ακολουθούν η μία την άλλη και ειδικά τους αρχηγούς τους, ενώ επιβεβαίωσαν τα λεγόμενα του Χάτφιλντ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις