Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Γιατί ο Καπουτζίδης «ξεφτίλισε» on air την Μπουσδούκου! (vid)
LIFESTYLE

Γιατί ο Καπουτζίδης «ξεφτίλισε» on air την Μπουσδούκου! (vid)

Ο ευγενικός, συνήθως, Γιώργος Καπουτζίδης δεν δίστασε να «καρφώσει» και να «διασύρει» on air την δημοσιογράφο και παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ, Άννα Μπουσδούκου. Συγκεκριμένα,  ο παρουσιαστής του «The Voice», λίγο πριν την ανακοίνωση της τετράδας του παιχνιδιού, αστειεύτηκε ή για άλλους… ειρωνεύτηκε την Άννα Μπουσδούκου που χθες το πρωί στην εκπομπή της αναφερόμενη στο παιχνίδι φέρεται […]

kapoutzidis

Ο ευγενικός, συνήθως, Γιώργος Καπουτζίδης δεν δίστασε να «καρφώσει» και να «διασύρει» on air την δημοσιογράφο και παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ, Άννα Μπουσδούκου.

Συγκεκριμένα,  ο παρουσιαστής του «The Voice», λίγο πριν την ανακοίνωση της τετράδας του παιχνιδιού, αστειεύτηκε ή για άλλους… ειρωνεύτηκε την Άννα Μπουσδούκου που χθες το πρωί στην εκπομπή της αναφερόμενη στο παιχνίδι φέρεται να μπέρδεψε το όνομα του παρουσιαστή και αντί για Καπουτζίδη τον αποκάλεσε Γιώργο Σαουτσίδη.

«Σήμερα έβλεπα την εκπομπή της κυρίας Μπουσδούκου στον ΣΚΑΙ και κάνανε ρεπορτάζ για το Voice και λέγανε πόσο καταπληκτικά είναι τα οκτώ παιδιά μας και πόσο υπέροχοι είναι οι τέσσερις coaches. Και μετά η κυρία Μπουσδούκου είπε και τι καλός παρουσιαστής είναι ο Γιώργος Σαουτσίδης! Θέλω λοιπόν να στείλουμε την αγάπη μας, Γιώργο Σαουτσίδη, όπου και να είσαι, όποιος και να είσαι σε ευχαριστούμε, ήσουν πηγή έμπνευσης για όλους μας», είπε ο Γιώργος Καπουτζίδης που με αναφερόμενος στην γκάφα της, την «ξεφτίλισε» με… χιούμορ.

Δείτε το βίντεο

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις