Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ / Συγκλονιστική η μαρτυρία του ιατροδικαστή για τo τροχαίο Αθηνών–Λαμίας
ΕΞΩΦΥΛΛΟ

Συγκλονιστική η μαρτυρία του ιατροδικαστή για τo τροχαίο Αθηνών–Λαμίας

Συνταράσσει  η περιγραφή του ιατροδικαστή, Γιώργο Ντιλέρνια που πραγματοποίησε τη νεκροψία στα τέσσερα θύματα του τροχαίου με την Πόρσε στην Αθηνών – Λαμίας. Ο κ. Ντιλέρνιας παραχώρησε συνέντευξη στην Τατιάνα Στεφανίδου και μίλησε για την αιτία θανάτου, αν δηλαδή τα θύματα πέθαναν από την πρόσκρουση ή την πυρκαγιά που ξέσπασε. Ο ιατροδικαστής αποσαφήνισε ότι ο […]

troxaio-porse

Συνταράσσει  η περιγραφή του ιατροδικαστή, Γιώργο Ντιλέρνια που πραγματοποίησε τη νεκροψία στα τέσσερα θύματα του τροχαίου με την Πόρσε στην Αθηνών – Λαμίας.

Ο κ. Ντιλέρνιας παραχώρησε συνέντευξη στην Τατιάνα Στεφανίδου και μίλησε για την αιτία θανάτου, αν δηλαδή τα θύματα πέθαναν από την πρόσκρουση ή την πυρκαγιά που ξέσπασε. Ο ιατροδικαστής αποσαφήνισε ότι ο θάνατος οφείλεται στην πρόσκρουση: «Δευτερόλεπτα μετά την πρόσκρουση έχει αρπάξει η φωτιά, αλλά είχανε κακώσεις ακαριαίου θανάτου».

«Για τους δύο επιβάτες της Porsche χρειαστήκαμε τεστ DNA»

Η 33χρονη μητέρα έφερε κατάγματα στον αυχένα ενώ το τρίχρονο αγοράκι όπως και ο οδηγός της Porsche, Γιώργος Βακάκης είχαν κρανιοεγκεφαλικές βαριές κακώσεις. Τα τρία ενήλικα θύματα είχανε απανθρακωθεί και υπήρχε πλήρης αδυναμία της αναγνώρισης των χαρακτηριστικών του προσώπου, τόνισε ο ιατροδικαστής, ο οποίος σε παρέμβασή του στο Star δήλωσε: «Σκεφτείτε ότι για τους δύο επιβάτες της Porsche χρειαστήκαμε τεστ DNA».

Ο Γιώργος Ντιλέρνια αναφερόμενος στους ακαριαίους θανάτους μίλησε για έναν διακόπτη ηλεκτρικού ρεύματος: «Φανταστείτε πώς είναι ένας διακόπτης ηλεκτρικού ρεύματος. Τον κλείνεις κι αυτό είναι».

Ο ιατροδικαστής μάλιστα, αναρωτήθηκε τι θα συνέβαινε, αν η Porsche είχε πέσει με την ίδια ταχύτητα σε ένα βενζινάδικο και όχι σε πάρκινγκ: «Ήταν σοκαριστικό το βίντεο του πώς έγινε όλο. Φανταστείτε αν αυτό το αμάξι έμπαινε σε βενζινάδικο, σε μία αντλία βενζίνης τι μπορούσε να γίνει και αν εκεί υπήρχαν και άλλα σταθμευμένα αυτοκίνητα με οικογένειες».

Δείτε τι είπε στο βίντεο

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις