Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Όλα καλά για τον Τόρες: “Σας ευχαριστώ όλους”
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Όλα καλά για τον Τόρες: “Σας ευχαριστώ όλους”

Όλα καλά φαίνεται ότι πήγαν για τον Ισπανό φορ Φερνάντο Τόρες, που τραυματίστηκε σοβαρά το βράδυ της Πέμπτης (02/03) κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης μεταξύ της Ντεπορτίβο Λα Κορούνια και της Ατλέτικο Μαδρίτης. Ειδικότερα, στο 85ο λεπτό ο 33χρονος στράικερ συγκρούστηκε στον αέρα με τον Άλες Μπερχαντίνιος, με συνέπεια να χάσει τις αισθήσεις του. Μεταφέρθηκε […]

Torres-Atletico-Chelsea-564513

Όλα καλά φαίνεται ότι πήγαν για τον Ισπανό φορ Φερνάντο Τόρες, που τραυματίστηκε σοβαρά το βράδυ της Πέμπτης (02/03) κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης μεταξύ της Ντεπορτίβο Λα Κορούνια και της Ατλέτικο Μαδρίτης.

Ειδικότερα, στο 85ο λεπτό ο 33χρονος στράικερ συγκρούστηκε στον αέρα με τον Άλες Μπερχαντίνιος, με συνέπεια να χάσει τις αισθήσεις του.

Μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο, όπου παρέμεινε υπό ιατρική παρακολούθηση και σήμερα το πρωί (03/03) πέρασε από περαιτέρω ιατρικές εξετάσεις, οι οποίες έδειξαν πως δεν έχει υποστεί κάτι περισσότερο απ’ ένα κρανιοεγκεφαλικό τραύμα, το οποίο ωστόσο δεν εμπνέει κάποια ανησυχία.

Έτσι, οι γιατροί του έδωσαν εξιτήριο και ο ίδιος προέβη στις ακόλουθες δηλώσεις:

«Σας ευχαριστώ πάρα πολύ. Όλα είναι εντάξει. Θέλω να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου, τους παίκτες της Ντεπορτίβο και τους φιλάθλους για την αντίδρασή τους. Ευτυχώς, ήταν απλά ένας φόβος που πέρασε. Πλέον, μετράω τις ημέρες για να επιστρέψω στη δράση. Θυμάμαι μέχρι την στιγμή της σύγκρουσης. Πριν μερικά χρόνια είχα υποστεί παρόμοιο τραυματισμό, αλλά ήταν χειρότερος. Ανέκτησα τις αισθήσεις μου στο ασθενοφόρο και μου εξήγησαν τι ακριβώς είχε συμβεί».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις