Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Οικογένεια Βακάκη: Αποτεφρώθηκε στη Σόφια η σορός του “Τζώρτζη” τους
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οικογένεια Βακάκη: Αποτεφρώθηκε στη Σόφια η σορός του “Τζώρτζη” τους

Ολοκληρώθηκε χθες στη Βουλγαρία η τελευταία πράξη του δράματος για την οικογένεια Βακάκη, που πρέπει πλέον να ζήσει με το ανυπόφορο. Ο «Τζώρτζης» τους, που σκοτώθηκε με τον πιο φρικτό τρόπο σε ένα τροχαίο που δύσκολα θα φύγει από τη μνήμη μας, δεν είναι πια μαζί τους. Μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, αλλά και […]

vakakis

Ολοκληρώθηκε χθες στη Βουλγαρία η τελευταία πράξη του δράματος για την οικογένεια Βακάκη, που πρέπει πλέον να ζήσει με το ανυπόφορο. Ο «Τζώρτζης» τους, που σκοτώθηκε με τον πιο φρικτό τρόπο σε ένα τροχαίο που δύσκολα θα φύγει από τη μνήμη μας, δεν είναι πια μαζί τους.

Μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, αλλά και κάθε άλλον πέρα της οικογένειας, οι γονείς και οι δύο αδερφές του άτυχου Γιώργου,  η σορός αποτεφρώθηκε στη Σόφια στην οποία μετέβησαν με νοικιασμένο αεροσκάφος.

Είχε προηγηθεί την Τετάρτη η νεκρώσιμη ακολουθία στο κοιμητήριο του Βύρωνα, όπου ο Απόστολος Βακάκης, η πρώην σύζυγος του, οι δύο αδερφές του «Τζώρτζη» και ένα έμπιστο άτομο της οικογένειας είπαν το τελευταίο αντίο στο λευκό φέρετρο που είχε στολιστεί με λουλούδια και έφυγε αμέσως οδικώς για Βουλγαρία.

Το σπίτι τους στα Βόρεια προάστια έχει κλείσει, ενώ ούτε φίλοι ή συγγενείς δεν μπορούν να επισκεφτούν την οικογένεια που έχει βουλιάξει στο πένθος και χρειάζεται λίγο χρόνο μόνη, για να μπορέσει να συνειδητοποιήσει την τραγωδία…

 

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις