Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Άλμα θανάτου για 17χρονο που ήθελε να “ποστάρει” στο Snapchat την “τρέλα” του (video)
ΚΟΣΜΟΣ

Άλμα θανάτου για 17χρονο που ήθελε να “ποστάρει” στο Snapchat την “τρέλα” του (video)

Οι «τρέλες» των νέων με σκοπό μια ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, καταλήγουν πολύ συχνά σε θάνατο και το φαινόμενο προκαλεί μεγάλο προβληματισμό. Ένας 17χρονος προσπάθησε να κάνει ένα τεράστιο άλμα πάνω από το κάγκελο από όροφο εμπορικού κέντρου για να το ανεβάσει στο Snapchat. Η μοιραία κίνηση του Τζόναθαν Κόου καταγράφηκε από κάμερα ασφαλείας […]

ImageHandlerCV3SWQB0

Οι «τρέλες» των νέων με σκοπό μια ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, καταλήγουν πολύ συχνά σε θάνατο και το φαινόμενο προκαλεί μεγάλο προβληματισμό.

Ένας 17χρονος προσπάθησε να κάνει ένα τεράστιο άλμα πάνω από το κάγκελο από όροφο εμπορικού κέντρου για να το ανεβάσει στο Snapchat.

Η μοιραία κίνηση του Τζόναθαν Κόου καταγράφηκε από κάμερα ασφαλείας και προκαλεί πραγματικά σοκ.

Η φίλη του κρατά το κινητό και περιμένει να καταγράψει τη σκηνή, όμως το χαμόγελο της κόβεται όταν συνειδητοποιεί τι έχει γίνει.

Τα δυο παιδιά, πίστευαν πως μετά το κάγκελο υπήρχε ένα μικρό άνοιγμα στο οποίο θα προσγειωνόταν ο ανήλικος, ωστόσο το κενό κατέληγε στον θάνατο.

«Πιστεύαμε ότι το άνοιγμα αυτό θα ήταν φτιαγμένο από τσιμέντο αλλά όταν προσγειώθηκε εκεί, αυτό υποχώρησε. Το ήξερε ότι ήταν επικίνδυνο αλλά δεν πρόλαβα να τον σταματήσω» είπε στις Αρχές η φίλη του 17χρονου.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις