Συνελήφθη 42χρονη που είχε σεξουαλικές επαφές με τρεις ανήλικους ταυτόχρονα

ΚΟΣΜΟΣ

Συνελήφθη 42χρονη που είχε σεξουαλικές επαφές με τρεις ανήλικους ταυτόχρονα

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: AlphaFreePress

Όχι με ένα, ούτε με δύο, αλλά με τρεις ανήλικους μαθητές διατηρούσε σεξουαλικές επαφές η 42χρονη Mary Frances Fletcher από την Καλιφόρνια, που κατέληξε στα χέρια των Αρχών. Οι ανήλικοι δεν ήταν μαθητές της 42χρονης, αλλά τους γνώρισε κατά τη διάρκεια μιας φωτογράφισης της σχολικής ομάδας του Λυκείου Mount Shasta στην Καλιφόρνια και οι Αρχές […]

02.03.2017 | 19:07

Όχι με ένα, ούτε με δύο, αλλά με τρεις ανήλικους μαθητές διατηρούσε σεξουαλικές επαφές η 42χρονη Mary Frances Fletcher από την Καλιφόρνια, που κατέληξε στα χέρια των Αρχών.

Οι ανήλικοι δεν ήταν μαθητές της 42χρονης, αλλά τους γνώρισε κατά τη διάρκεια μιας φωτογράφισης της σχολικής ομάδας του Λυκείου Mount Shasta στην Καλιφόρνια και οι Αρχές πιστεύουν πως συνευρισκόταν και με τους τρεις ταυτόχρονα.

Η ίδια διατηρούσε φιλικές σχέσεις με τον φωτογράφο και προσέγγισε με αυτόν τον τρόπο τα παιδιά.

«Μίλησα με κάποιους από τους νεαρούς. Πρέπει να θυμόμαστε όλοι ότι αυτές οι υποθέσεις είναι αρκετά ευαίσθητες. Τα άτομα αυτής της ηλικίας δεν είναι σε καμία περίπτωση έτοιμα για αυτού του είδους τις σχέσεις, αν και η λέξη “σχέση” είναι λάθος όταν χρησιμοποιείται για τη σεξουαλική αλληλεπίδραση με έναν ενήλικα», δήλωσε στη New York Post o Εισαγγελέας της κομητείας Σισκίγιου.

Η Fletcher αφέθηκε ελεύθερη με εγγύηση 10.000 δολαρίων, ενώ η δίκη της έχει οριστεί για τις 22 Μαρτίου.

Να σημειωθεί πως η αποπλάνηση ανήλικων αγοριών από μεγαλύτερες γυναίκες, κυρίως καθηγήτριες, έχει πάρει τεράστιες διαστάσεις.

 

Exit mobile version