Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ / Σε πανικό οι οδηγοί ταξί για τον μανιακό δολοφόνο: Με το ίδιο όπλο επιτέθηκε ξανά (photos)
ΕΞΩΦΥΛΛΟ

Σε πανικό οι οδηγοί ταξί για τον μανιακό δολοφόνο: Με το ίδιο όπλο επιτέθηκε ξανά (photos)

Τρομαγμένοι είναι οι οδηγοί ταξί μετά τη δολοφονία του 52χρονου από πελάτη του, το βράδυ της Τρίτης στη συμβολή των οδών Κοκκιναρά και Χαριλάου Τρικούπη στην Κηφισιά. Ο οδηγός, που κατοικούσε στη Νέα Ιωνία εργαζόταν στο ταξί δύο χρόνια τώρα και σκοτώθηκε από το ίδιο όπλο που είχε επιτεθεί ο μανιακός δολοφόνος και στις 11 […]

ταξ

Τρομαγμένοι είναι οι οδηγοί ταξί μετά τη δολοφονία του 52χρονου από πελάτη του, το βράδυ της Τρίτης στη συμβολή των οδών Κοκκιναρά και Χαριλάου Τρικούπη στην Κηφισιά.

Ο οδηγός, που κατοικούσε στη Νέα Ιωνία εργαζόταν στο ταξί δύο χρόνια τώρα και σκοτώθηκε από το ίδιο όπλο που είχε επιτεθεί ο μανιακός δολοφόνος και στις 11 του μήνα.

thima-3

«Έβγαινε βραδινές ώρες για δουλειά για να κάνει μεγαλύτερο μεροκάματο. Τι να σας πω. Είμαι συντετριμμένος. Δεν μπορούμε να πιστέψουμε πως έγινε αυτό το πράγμα. Εγώ και η μάνα μου είμαστε σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση», λέει συγκλονισμένος ο 30χρονος γιος του ταξιτζή.

Μετά από έρευνες, οι Αρχές εκτιμούν πως ο μανιακός είναι αδύνατος με ύψος πάνω από 1.70, Έλληνας, κοντά στα 25 με 30. Επιλέγει να ντύνεται με φόρμες και κουκούλες.

thima-2

Το τμήμα Ανθρωποκτονιών, μετά τη διαπίστωση πως το 22άρι πιστόλι 6,35 mm– 0.25 με σιγαστήρα, χρησιμοποιήθηκε και στην πρώτη επίθεση, ήρθαν σε επαφή με το πρώτο θύμα που ευτυχώς γλίτωσε τον θάνατο, προκειμένου να συλλέξουν περισσότερα στοιχεία.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις