Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ / Παραλιακή: Ξυλοκόπησαν Σύρο επιχειρηματία και τον πέταξαν από το πολυτελές αυτοκίνητο του
ΕΛΛΑΔΑ

Παραλιακή: Ξυλοκόπησαν Σύρο επιχειρηματία και τον πέταξαν από το πολυτελές αυτοκίνητο του

Τραυματισμένος στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε ένας επιχειρηματίας, ύστερα από τον άγριο ξυλοδαρμό του τα μεσάνυχτα στην Παραλιακή. Άγνωστοι είχαν στήσει καρτέρι στον Σύρο την ώρα που κινούνταν με το αυτοκίνητο του, κι αφού τον ξυλοκόπησαν, τον κατέβασαν από το Lexus, το πήραν και εξαφάνισαν τα ίχνη τους. Οι Αρχές προβληματίστηκαν ακόμη περισσότερο, όταν λίγο πιο μετά, […]

ImageHandler

Τραυματισμένος στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε ένας επιχειρηματίας, ύστερα από τον άγριο ξυλοδαρμό του τα μεσάνυχτα στην Παραλιακή.

Άγνωστοι είχαν στήσει καρτέρι στον Σύρο την ώρα που κινούνταν με το αυτοκίνητο του, κι αφού τον ξυλοκόπησαν, τον κατέβασαν από το Lexus, το πήραν και εξαφάνισαν τα ίχνη τους.

Οι Αρχές προβληματίστηκαν ακόμη περισσότερο, όταν λίγο πιο μετά, εντοπίστηκε κοντά στο Ribas στην ίδια περιοχή, ένα καμένο αυτοκίνητο.

Αν και η υπόθεση βρισκόταν στα χέρια της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής, πέρασε στον έλεγχο των κεντρικών εξαιτίας της σοβαρότητας της.

Ο Σύρος επιχειρηματίας, βγήκε πριν λίγη ώρα από το νοσοκομείο και κατέθεσε στους αστυνομικούς, που ερευνούν όλα τα στοιχεία για να δουν αν πρόκειται για ληστεία ή για ξεκαθάρισμα λογαριασμών.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις