Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Ξεσπά η κόρη του Μητσιμπόνα για το δυστύχημα: “Ο μπαμπάς μου σκοτώθηκε με 85χλμ. Σταματήστε να κρίνετε.”
ΕΛΛΑΔΑ

Ξεσπά η κόρη του Μητσιμπόνα για το δυστύχημα: “Ο μπαμπάς μου σκοτώθηκε με 85χλμ. Σταματήστε να κρίνετε.”

«Πόλεμος» έχει ξεσπάσει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και όχι μόνο, από την ώρα της φρικτής τραγωδίας στην Θήβα, που είχε ως αποτέλεσμα τον φρικτό θάνατο τεσσάρων ανθρώπων. Η αναζήτηση του φταίχτη έχει αποτελέσει το κύριο θέμα στο διαδίκτυο, με τους χρήστες να διχάζονται εξαιτίας των διαφορετικών απόψεων. Στον απόηχο όλων αυτών, η κόρη του διεθνούς […]

mitsi-2

«Πόλεμος» έχει ξεσπάσει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και όχι μόνο, από την ώρα της φρικτής τραγωδίας στην Θήβα, που είχε ως αποτέλεσμα τον φρικτό θάνατο τεσσάρων ανθρώπων.

Η αναζήτηση του φταίχτη έχει αποτελέσει το κύριο θέμα στο διαδίκτυο, με τους χρήστες να διχάζονται εξαιτίας των διαφορετικών απόψεων.

Στον απόηχο όλων αυτών, η κόρη του διεθνούς ποδοσφαιριστή Γιώργου Μητσιμπόνα, που σκοτώθηκε σε τροχαίο το 1997, κάνει μια ανάρτηση, ζητώντας να σταματήσει όλο αυτό που γίνεται.

«Ο μπαμπάς μου είχε αυτοκίνητο 3000 κυβικών και παρόλα αυτά έφυγε από τη ζωή με ένα Opel corsa πηγαίνοντας με 85χλμ βαρέθηκα να μιλάτε για την Porsche. Μην κρίνετε γιατί δεν ξέρετε τι σας ξημερώνει..», έγραψε η Πωλίνα Μητσιμπόνα.

Ο ποδοσφαιριστής σκοτώθηκε σε τροχαίο στη Λάρισα στις 13 Σεπτεμβρίου του 1997.

polina-mitsimpona-fb

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις