Σκληρή κόντρα Καμμένου με Θεοχαρόπουλο: Κάτσε κάτω ρε! (vid)

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σκληρή κόντρα Καμμένου με Θεοχαρόπουλο: Κάτσε κάτω ρε! (vid)

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: l.a.ntokas

Τα αίματα άναψαν για τα καλά στο Κοινοβούλιο μεταξύ του υπουργού Εθνικής Άμυνας και Πρόεδρου των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Πάνου Καμμένου και του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της «Δημοκρατικής Συμπαράταξης» Θανάση Θεοχαρόπουλου. Αιτία στάθηκε η ερώτηση του προέδρου της ΔΗΑΜΡ σχετικά με φήμες για την αγορά νέων εξοπλιστικών προγραμμάτων. «Τολμάει το ΠΑΣΟΚ να μιλάει για εξοπλιστικά;» «Εσείς θα […]

02.03.2017 | 11:53

Τα αίματα άναψαν για τα καλά στο Κοινοβούλιο μεταξύ του υπουργού Εθνικής Άμυνας και Πρόεδρου των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Πάνου Καμμένου και του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της «Δημοκρατικής Συμπαράταξης» Θανάση Θεοχαρόπουλου.

Αιτία στάθηκε η ερώτηση του προέδρου της ΔΗΑΜΡ σχετικά με φήμες για την αγορά νέων εξοπλιστικών προγραμμάτων.

«Τολμάει το ΠΑΣΟΚ να μιλάει για εξοπλιστικά;»

«Εσείς θα έπρεπε να ντρέπεστε και να απολογείστε», υποστήριξε ο κ.Καμμένος απευθυνόμενος στον κ.Θεοχαρόπουλο:

«Σε όλες τις δικογραφίες που υπάρχουν για τα εξοπλιστικά είναι εμπλεκόμενα στελέχη του κόμματός σας. Και ο κ.Βαρουφάκης στέλεχος του ΠΑΣΟΚ ήταν, από εκεί ξεκίνησε. Αφήστε λοιπόν το ΠΑΣΟΚ. Τολμάει το ΠΑΣΟΚ να μιλάει για εξοπλιστικά;».

Τότε, ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος σηκώθηκε από τα έδρανα του Κοινβουλίου αντιδρώντας σε όσα έλεγε ο υπουργός Άμυνας, με τον κ.Καμμένο να του απαντά: «Να απολογείσαι και να ζητάς συγγνώμη. Κάτσε κάτω ρε, κάτσε κάτω».

Δείτε το βίντεο

«Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες μόνο τσόντα δεν ήταν. Τσόντα προεκλογική είναι αυτή που κάνατε εσείς και πήγατε να κολλήσετε επάνω στο ΠΑΣΟΚ», δήλωσε ο κ. Καμμένος.

Exit mobile version