Όλο και περισσότεροι παιδόφιλοι ζητούν να υποβληθούν σε χημικό ευνουχισμό

ΥΓΕΙΑ

Όλο και περισσότεροι παιδόφιλοι ζητούν να υποβληθούν σε χημικό ευνουχισμό

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: AlphaFreePress

Αυξάνεται ο αριθμός των παιδόφιλων στη Βρετανία που ζητούν να υποβληθούν σε «χημικό ευνουχισμό», προκειμένου να γλιτώσουν από το πρόβλημα τους. Πρόκειται για χάπια που δίνονται σε κρατούμενους, τα οποία μειώνουν τη σεξουαλική διάθεση τους για παιδιά, και ήδη δίνονται σε καταδικασμένους σε έξι σωφρονιστικά ιδρύματα της χώρας. Στις φυλακές του Nottinghamshire, πάνω από 90 […]

01.03.2017 | 12:47

Αυξάνεται ο αριθμός των παιδόφιλων στη Βρετανία που ζητούν να υποβληθούν σε «χημικό ευνουχισμό», προκειμένου να γλιτώσουν από το πρόβλημα τους.

Πρόκειται για χάπια που δίνονται σε κρατούμενους, τα οποία μειώνουν τη σεξουαλική διάθεση τους για παιδιά, και ήδη δίνονται σε καταδικασμένους σε έξι σωφρονιστικά ιδρύματα της χώρας. Στις φυλακές του Nottinghamshire, πάνω από 90 κρατούμενοι έχουν υποβληθεί μετά από αίτημα τους σε αυτό το πρόγραμμα, που σύντομα θα επεκταθεί σε όλες τις φυλακές.

Το πρόγραμμα του «χημικού ευνουχισμού για παιδόφιλους» ξεκίνησε το 2008 και έχει ήδη ενταχθεί στο Εθνικό Σύστημα Υγείας.

Οι παιδόφιλοι μπορούν να επιλέξουν τη θεραπεία που θα ακολουθήσουν για να αλλάξουν συμπεριφορά και να μην έχουν διάθεση για σεξουαλικά εγκλήματα.

Σύμφωνα με τους επιστήμονες, οι παιδόφιλοι μπορούν μετά τη θεραπεία να ελέγχουν τη σκέψη τους, ενώ όσοι δεν θέλουν να υποβληθούν στον χημικό ευνουχισμό, γίνονται οχτώ φορές πιο επικίνδυνοι μετά την κράτηση τους.

«Πριν τη θεραπεία όταν βρισκόμουν με μια γυναίκα έκανα βρόμικες σκέψεις και είχα πολλές φαντασιώσεις. Με τη θεραπεία είμαι πολύ καλά», δήλωσε στη Daily Telegraph ένας από τους καταδικασμένους, που ακολούθησε τη θεραπεία.

 

Exit mobile version