Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Πρώτη ομιλία Τραμπ στο Κογκρέσο: Η Μελάνια, η Ιβάνκα και η χήρα του πεζοναύτη (pic-vid)
ΚΟΣΜΟΣ

Πρώτη ομιλία Τραμπ στο Κογκρέσο: Η Μελάνια, η Ιβάνκα και η χήρα του πεζοναύτη (pic-vid)

Κάθε φορά που ο Ντόναλντ Τραμπ θα βγάζει λόγο, οι αποδοκιμασίες είναι σχεδόν δεδομένες. Έτσι και αυτή τη φορά, οι Δημοκρατικοί τον αποδοκίμασαν όταν ο ίδιος έδινε υποσχέσεις για πάταξη της διαφθοράς, όμως αυτό δεν πτόησε τον 45ο πρόεδρο των ΗΠΑ, που μάλιστα πρόβαρε στη λιμουζίνα του την πρώτη ομιλία στο Κογκρέσο. Μια ομιλία που […]

ImageHandler

Κάθε φορά που ο Ντόναλντ Τραμπ θα βγάζει λόγο, οι αποδοκιμασίες είναι σχεδόν δεδομένες. Έτσι και αυτή τη φορά, οι Δημοκρατικοί τον αποδοκίμασαν όταν ο ίδιος έδινε υποσχέσεις για πάταξη της διαφθοράς, όμως αυτό δεν πτόησε τον 45ο πρόεδρο των ΗΠΑ, που μάλιστα πρόβαρε στη λιμουζίνα του την πρώτη ομιλία στο Κογκρέσο.

Μια ομιλία που σχολιάστηκε και για τα λεγόμενα του Αμερικανού προέδρου αλλά και για τις τρεις κυρίες που είχαν παρευρεθεί. Την σύζυγο του, την αγαπημένη του κόρη, και την χήρα του άτυχου πεζοναύτη Ράιαν Όουενς που σκοτώθηκε στην Υεμένη πριν λίγο καιρό.

Η εκθαμβωτική Μελάνια, επέλεξε ένα μαύρο φόρεμα που θύμιζε ταγέρ, με την γάμπα της να ξεχωρίζει και να κλέβει ακόμα μία φορά τις εντυπώσεις. Αν και σοβαρή, κάποιες στιγμές οι φωτογράφοι εισέπρατταν και μερικά χαμόγελα.

mel

Η κόρη του Ιβάνκα, πανέμορφη μέσα στο κόκκινο φόρεμα της, παρακολουθούσε την ομιλία του πατέρα της δίπλα στον σύζυγο της Τζάρεντ Κούσνερ. Τα κοσμήματα από λευκόχρυσο και το ελαφρύ μακιγιάζ, την έκαναν ακόμα πιο όμορφη.
Καλεσμένη ήταν και η χήρα του πεζοναύτη Όουενς που δεν μπόρεσε να κρύψει τα δάκρυα της όταν ο πρόεδρος μίλησε για τη θυσία του συζύγου της που έπεσε νεκρός για την Αμερική.

mel2

Η Κάρεν Όουεν ντυμένη στα μαύρα, καταχειροκρότησε τον Ντόναλντ Τραμπ μαζί με τους παρευρισκόμενους, όταν είπε πως «Ο Ράιαν έδωσε τη ζωή του για τη χώρα του, για τους φίλους του, για την ελευθερία μας. Δεν θα το ξεχάσουμε ποτέ».

mel1

Στο Κογκρέσο είχαν προσκληθεί, για ευνόητους λόγους και συγεννείς θυμάτων παράνομων μεταναστών…

mel3
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις