Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Μάστιγα το εργασιακό στρες: 54χρονος αυτομαχαιρώθηκε για να γλιτώσει… το γραφείο! (vid)
ΚΟΣΜΟΣ

Μάστιγα το εργασιακό στρες: 54χρονος αυτομαχαιρώθηκε για να γλιτώσει… το γραφείο! (vid)

Tο εργασιακό άγχος, μπορεί να είναι τόσο έντονο που να καταλήξει σε τραγωδία, κυρίως σε χώρες αναπτυσσόμενες χώρες όπως η Ιαπωνία. Ένας άντρας 54 ετών, αυτομαχαιρώθηκε για να μην πάει στη δουλειά του. Ο Masaru Miura από την πόλη Kasugai τραυμάτισε το πόδι του με ένα κουζινομάχαιρο μέσα στο μετρό. Στη συνέχεια πήγε στο αστυνομικό τμήμα […]

maxairi

Tο εργασιακό άγχος, μπορεί να είναι τόσο έντονο που να καταλήξει σε τραγωδία, κυρίως σε χώρες αναπτυσσόμενες χώρες όπως η Ιαπωνία.

Ένας άντρας 54 ετών, αυτομαχαιρώθηκε για να μην πάει στη δουλειά του. Ο Masaru Miura από την πόλη Kasugai τραυμάτισε το πόδι του με ένα κουζινομάχαιρο μέσα στο μετρό. Στη συνέχεια πήγε στο αστυνομικό τμήμα και κατήγγειλε πως άγνωστος του επιτέθηκε με το μαχαίρι.

Οι άντρες της αστυνομίας μετέφεραν τον Ιάπωνα στο νοσοκομείο για να κάνει ράμματα και ζήτησαν λεπτομέρειες ώστε να ξεκινήσουν οι έρευνες για τον εντοπισμό του δράστη.

Ο54χρονος όμως δεν άντεξε και είπε την αλήθεια, τονίζοντας πως «πνίγεται» από το άγχος του.

«Δεν ήθελα να πάω για δουλειά και έτσι δεν πήγα. Πίστεψα πως το να με τραυματίσω θα ήταν μια καλή δικαιολογία» είπε στους αστυνομικούς σύμφωνα με το TomoNews.

Αποτέλεσμα ήταν να συλληφθεί, καθώς καθυστέρησε τους αστυνομικούς που έπρεπε να ασχοληθούν με επείγοντα ζητήματα.

Να σημειωθεί πως στην Ιαπωνία, δυο χιλιάδες άνθρωποι αυτοκτόνησαν το 2015 εξαιτίας του εργασιακού στρες.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις