Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ / Συναγερμός στην ΕΛ.ΑΣ.: Πιθανόν να κυκλοφορεί παρανοϊκός δολοφόνος που έχει εμμονή με οδηγούς ταξί
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συναγερμός στην ΕΛ.ΑΣ.: Πιθανόν να κυκλοφορεί παρανοϊκός δολοφόνος που έχει εμμονή με οδηγούς ταξί

Γράφει ο Πέτρος Καρσιώτης Συναγερμός έχει σημάνει στην Ασφάλεια Αττικής μετά τη δολοφονία του οδηγού ταξί στην Κηφισιά. Η υπόθεση απασχολεί την ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ.  Το ενδεχόμενο να κυκλοφορεί ελεύθερος και οπλισμένος,  παρανοϊκός  δολοφόνος που έχει εμμονή για άγνωστο λόγο με οδηγούς ταξί, που παλεύουν για την επιβίωσή τους, έχει σημάνει συναγερμό στις υπηρεσίες της […]

taxi-570_1

Γράφει ο Πέτρος Καρσιώτης

Συναγερμός έχει σημάνει στην Ασφάλεια Αττικής μετά τη δολοφονία του οδηγού ταξί στην Κηφισιά.

Η υπόθεση απασχολεί την ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ. 

Το ενδεχόμενο να κυκλοφορεί ελεύθερος και οπλισμένος,  παρανοϊκός  δολοφόνος που έχει εμμονή για άγνωστο λόγο με οδηγούς ταξί, που παλεύουν για την επιβίωσή τους, έχει σημάνει συναγερμό στις υπηρεσίες της Ασφάλειας Αττικής.

Μετά το σοκ που προκάλεσε η δολοφονία με πιστόλι των 22 χιλιοστών 52χρονου οδηγού ταξί που έβγαινε στο δρόμο για να συμπληρώσει το μεροκάματό του, νύχτα της Τρίτης στην Κηφισιά, ένα δεύτερο σοκ προέκυψε από μια νέα αποκάλυψη.

Μόλις πέντε τετράγωνα πιο μακριά το άλλο περιστατικό

Πέντε τετράγωνα μακριά από το σημείο όπου βρέθηκε  νεκρός με μια σφαίρα στο κεφάλι ο 52χρονος οδηγός, στη Χαριλάου Τρικούπη,  ένας άλλος οδηγός ταξί, είχε πυροβοληθεί στις 10 Φεβρουαρίου από άγνωστο άτομο που είχε μπει στο ταξί ως πελάτης!

Το βράδυ εκείνο ο άγνωστος είχε επιβιβαστεί στο ταξί και όταν ο οδηγός τον ρώτησε «που πάει» απάντησε «ξεκίνα και θα σου πω».

Λίγα μέτρα πιο κάτω από το σημείο επιβίβασης,  είπε στον οδηγό να σταματήσει. Χωρίς να κάνει κίνηση να αποσπάσει χρήματα, ο οδηγός ταξί ένιωσε ξαφνικά ένα κάψιμο στο λαιμό του.

Ο άγνωστος αποβιβάστηκε από το ταξί. Ο οδηγός έφθασε σε νοσοκομείο όπου διαπίστωσαν οι γιατροί ότι είχε βληθεί με σφαίρα, χωρίς ο ίδιος όμως, ούτε κρότο να ακούσει ούτε όπλο να δει!

Τώρα μετά και το δεύτερο περιστατικό η Ασφάλεια Αττικής, ζήτησε από το Τμήμα της Κηφισιάς, το φάκελο της προηγούμενης υπόθεσης, να κάνει τις συγκρίσεις και να βγάλει το συμπέρασμα αν ο δράστης είναι ο ίδιος!

Οι κάλυκες και των δύο περιπτώσεων έχουν σταλεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια για να δοθεί η απάντηση αν οι σφαίρες ρίχτηκαν από το ίδιο όπλο, αν και πληροφορίες αναφέρουν ότι στην πρώτη περίπτωση επρόκειτο για αεροβόλο.

720_502221_7d4d306ac3-80ece661bbb2c7ff

Η δολοφονία οδηγού ταξί που συγκλονίζει

Η δολοφονία  του 52χρονου  οδηγού ταξί,  έγινε τα μεσάνυχτα της Τετάρτης.

Το θύμα βρέθηκε νεκρό μέσα στο ταξί του, στη συμβολή των οδών Κοκκιναρά και Χαριλάου Τρικούπη.

Φέρει τραύμα από πυροβόλο όπλο στον δεξιό κρόταφο. Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, από τους αστυνομικούς εκτιμάται ότι πυροβολήθηκε εν κινήσει, γι’ αυτό το ταξί συνέχισε να κινείται για λίγο ανεξέλεγκτο και προσέκρουσε σε σταθμευμένο αυτοκίνητο, όπου και ακινητοποιήθηκε.

Το έγκλημα αποκαλύφθηκε όταν λεωφορείο που περνούσε από το σημείο δεν μπορούσε να περάσει, γιατί το ταξί έκλεινε τον δρόμο και ο οδηγός του κατέβηκε να δει τι συμβαίνει.

Οι αστυνομικοί που ερεύνησαν το ταξί και τον χώρο γύρω από αυτό εντόπισαν δύο κάλυκες από πιστόλι των 22 χιλιοστών.

Τα τζάμια του αυτοκινήτου είναι ανέπαφα και οι αστυνομικοί θεωρούν ότι ο δράστης πιθανότατα πυροβόλησε, τουλάχιστον μια φορά, ενώ βρισκόταν και ο ίδιος μέσα στο όχημα. Δεν πήρε λεφτά από το θύμα του, αφού στην τσέπη του άτυχου οδηγού βρέθηκαν 250 ευρώ!

Ο 52χρονος που έχει γεννηθεί στη Νέα Ιωνία,  είχε πιάσει δουλειά τους τελευταίους έξι μήνες.

 

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις