Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / Οργή και θλίψη στο Ελ Σαλβαδόρ για τη δολοφονία του πιο αγαπητού ιπποπόταμου (pic- vid)
PLUS

Οργή και θλίψη στο Ελ Σαλβαδόρ για τη δολοφονία του πιο αγαπητού ιπποπόταμου (pic- vid)

  Ακόμη και σε μια χώρα όπως το Ελ Σαλβαδόρ όπου η βία και οι δολοφονίες έχουν ξεπεράσει κάθε όριο, η κακοποίηση μέχρι θανάτου ενός ιπποπόταμου από αγνώστους, έχει προκαλέσει οργή και θλίψη. Επιτήδειοι για την «διασκέδαση» τους ,χτύπησαν το ζώο με απίστευτη μανία και τελικά υπέκυψε στα τραύματα του και κατέληξε την Κυριακή σε […]

 ι

Ακόμη και σε μια χώρα όπως το Ελ Σαλβαδόρ όπου η βία και οι δολοφονίες έχουν ξεπεράσει κάθε όριο, η κακοποίηση μέχρι θανάτου ενός ιπποπόταμου από αγνώστους, έχει προκαλέσει οργή και θλίψη.

Επιτήδειοι για την «διασκέδαση» τους ,χτύπησαν το ζώο με απίστευτη μανία και τελικά υπέκυψε στα τραύματα του και κατέληξε την Κυριακή σε ζωολογικό κήπο της χώρας.

Όπως έδειξαν οι πληγές πάνω στο σώμα, το ζώο χτυπήθηκε από πέτρες, μαχαίρια και μεταλλικές ράβδους σύμφωνα με τον διευθυντή του κήπου.

hipopotamo-gustavito-1920-1-1024x575

Το αξιαγάπητο ζώο, που γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Γουατεμάλα, μεταφέρθηκε στο Ελ Σαλβαδόρ πριν από 13 χρόνια και είχε γίνει πολύ αγαπητός.

Αγανακτισμένοι και έξαλλοι οι πολίτες, εξέφρασαν την οργή τους στο διαδίκτυο και άφησαν πολλά λουλούδια στον ζωολογικό κήπο.

hippo4 GUSTAVITO EL IPOPOTAMO RECIEN COMPRADO POR EL ZOOLOGICO NACIONAL FUE PRECENTADO POR LAS AUTORIDADES AL PUBLICO EN FORMA OFICILA CANTIDAD DE PERSONAS LLEGARON AL PARQUE APESAR DE LAS GRANDES COLAS PARA INGRESAR FOTO EDUARDO RIVERA

Ένας πλανόδιος πωλητής από το ιστορικό κέντρο της πρωτεύουσας αναφέρει χαρακτηριστικά: «Εδώ έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε τους νεκρούς κάθε μέρα» και συμπληρώνει «μας σκοτώνουν σαν τις μύγες, αλλά αυτό που έγινε ξεπερνά τα πάντα. Σκότωσαν ένα ζώο που μας διασκέδαζε».

hippo3

Ο Υπουργός Δικαιοσύνης, Mauricio Ramirez Landaverde, ανέφερε ότι οι έρευνες για τον εντοπισμό των υπεύθυνων έχουν ήδη ξεκινήσει.

hippo2 hippo5
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις