Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Οι τίτλοι των τριών ελληνικών τραγουδιών για την Eurovision
LIFESTYLE

Οι τίτλοι των τριών ελληνικών τραγουδιών για την Eurovision

Διέρρευσαν οι τίτλοι των τριών τραγουδιών από τα οποία θα επιλεγεί εκείνο που θα μας εκπροσωπήσει στη φετινή Eurovision. Το πρώτο τραγούδι ονομάζεται “When then morning comes around” σε μουσική και παραγωγή του Δημήτρη Κοντόπουλου και στίχους του John Ballard. Το δεύτερο τραγούδι έχει τίτλο το “Angels” σε μουσική και παραγωγή του Δημήτρη Κοντόπουλου και […]

DEMY

Διέρρευσαν οι τίτλοι των τριών τραγουδιών από τα οποία θα επιλεγεί εκείνο που θα μας εκπροσωπήσει στη φετινή Eurovision.

Το πρώτο τραγούδι ονομάζεται “When then morning comes around” σε μουσική και παραγωγή του Δημήτρη Κοντόπουλου και στίχους του John Ballard.

Το δεύτερο τραγούδι έχει τίτλο το “Angels” σε μουσική και παραγωγή του Δημήτρη Κοντόπουλου και στίχους της Romy Papadea.

Τέλος, το τρίτο τραγούδι ονομάζεται “This is love” σε μουσική και παραγωγή Δημήτρη Κοντόπουλου και στίχους John Ballard και Romy Papadea.

Η Demy, υπό τις οδηγίες του Φωκά Ευαγγελινού, θα παρουσιάσει τις τρεις προτάσεις στους τηλεθεατές την ερχόμενη Δευτέρα 6 Μαρτίου. Στη συνέχεια με τη διαδικασία του televoting, αλλά και μέσω επιτροπών που θα δώσουν τη δυνατότητα σε κοινότητες της ομογένειας να αποφασίσουν, θα επιλεχθεί το τραγούδι εκείνο που θα βρεθεί στον ευρωπαϊκό μουσικό διαγωνισμό.

Αντώνης Λουδάρος και Έλενα Μπουζαλά έχουν αναλάβει την παρουσίαση του ελληνικού τελικού, όπου θα δούμε και τη συμμετοχή της Κύπρου.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις