Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Σάλος με την σύμβουλο του Τραμπ που κάθεται ξυπόλητη στον καναπέ σε επίσημη συνάντηση! (photos)
ΚΟΣΜΟΣ

Σάλος με την σύμβουλο του Τραμπ που κάθεται ξυπόλητη στον καναπέ σε επίσημη συνάντηση! (photos)

Τα ΜΜΕ δεν έχουν αφήσει στιγμή ήσυχο τον Αμερικανό πρόεδρο και το επιτελείο του, ψάχνοντας την παραμικρή λάθος κίνηση για να τον σχολιάσουν. Από την άλλη και ο Ντόναλντ Τραμπ με την ομάδα του, δίνουν πολλές αφορμές. Αυτή τη φορά, ξέσπασε σάλος με την στάση της συμβούλου του, Κέλιαν Κόνγουεϊ, που καθόταν ξυπόλητη με τα […]

Counselor to the President Kellyanne Conway (L) checks her phone after taking a photo as US President Donald Trump and leaders of historically black universities and colleges pose for a group photo in the Oval Office of the White House before a meeting with US Vice President Mike Pence February 27, 2017 in Washington, DC. / AFP PHOTO / Brendan Smialowski

Τα ΜΜΕ δεν έχουν αφήσει στιγμή ήσυχο τον Αμερικανό πρόεδρο και το επιτελείο του, ψάχνοντας την παραμικρή λάθος κίνηση για να τον σχολιάσουν.

Από την άλλη και ο Ντόναλντ Τραμπ με την ομάδα του, δίνουν πολλές αφορμές.

Αυτή τη φορά, ξέσπασε σάλος με την στάση της συμβούλου του, Κέλιαν Κόνγουεϊ, που καθόταν ξυπόλητη με τα πόδια πάνω στον καναπέ του Οβάλ Γραφείου την ώρα της επίσημης συνάντησης με Αφροαμερικανούς πρυτάνεις πανεπιστημίων.

Counselor to the President Kellyanne Conway takes a photo as US President Donald Trump and leaders of historically black universities and colleges talk before a group photo in the Oval Office of the White House before a meeting with US Vice President Mike Pence February 27, 2017 in Washington, DC. / AFP PHOTO / Brendan Smialowski

Η Κόνγουεϊ είχε πάρει στάση προκειμένου να απαθανατίσει τη στιγμή που θα ανέβαζε στο Twitter, όμως τα σχόλια ήταν πολύ αρνητικά κάνοντας λόγο για ανύπαρκτους τρόπους και κάκιστη ανατροφή.

kelian-sofa3-tweetsc kelian-sofa3-tweetsb kelian-sofa3-tweets kelian-sofa3-tweetse kelian-sofa3-tweetsd

Όπως πάντα, υπήρχαν και οι φανατικοί του Τραμπ ή έστω αντικειμενικοί και δίκαιοι, που έσπευσαν να την υποστηρίξουν, ανεβάζοντας φωτογραφίες του Ομπάμα να βάζει τα πόδια πάνω στο γραφείο του ενώ μιλά με συνεργάτες του ή στο τηλέφωνο.

kelian-sofa3-tweetsf0
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις