Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Αποσκευές 459 τόνων, δύο λιμουζίνες και… ασανσέρ πήρε μαζί του σε ταξίδι ο Σαουδάραβας βασιλιάς!
ΚΟΣΜΟΣ

Αποσκευές 459 τόνων, δύο λιμουζίνες και… ασανσέρ πήρε μαζί του σε ταξίδι ο Σαουδάραβας βασιλιάς!

Ούτε ένας, ούτε δύο, αλλά 570 υπάλληλοι χρειάστηκαν μόνο για να χειριστούν την σπάνια διπλωματική αποστολή του Σαουδάραβα βασιλιά με στόχο την ενίσχυση των δεσμών της χώρας του με ασιατικές χώρες. Ο Σαλμάν μπιν Αμπντουλαζίζ αλ-Σάουντ ξεκίνησε να πάει στην Ασία, με αποσκευές βάρους 459 τόνων, δύο λιμουζίνες και έναν ιδιωτικό ανελκυστήρα, ενώ έχουν κλειστεί […]

176785331

Ούτε ένας, ούτε δύο, αλλά 570 υπάλληλοι χρειάστηκαν μόνο για να χειριστούν την σπάνια διπλωματική αποστολή του Σαουδάραβα βασιλιά με στόχο την ενίσχυση των δεσμών της χώρας του με ασιατικές χώρες.

Ο Σαλμάν μπιν Αμπντουλαζίζ αλ-Σάουντ ξεκίνησε να πάει στην Ασία, με αποσκευές βάρους 459 τόνων, δύο λιμουζίνες και έναν ιδιωτικό ανελκυστήρα, ενώ έχουν κλειστεί τρία ολόκληρα ξενοδοχεία στην πρωτεύουσα της Μαλαισίας, Κουάλα Λουμπούρ!

Ο αλ- Σάουντ θα μείνει τέσσερις ημέρες στη Μαλαισία, μετά θα μεταβεί στην Ινδονησία και θα συνεχίσει με την Κίνα και την Ιαπωνία.

58b545e9cd4d5

Η αποστολή που θα διαρκέσει ένα μήνα, χρειάστηκε δύο εβδομάδες και 36 πτήσεις για να ολοκληρωθούν τα ταξίδια.

Τη μεταφορά των «λίγων» αποσκευών, ανάμεσα στις οποίες και δύο λιμουζίνες Mercedes-Benz S600, για τις εννέα ημέρες παραμονής του Σαουδάραβα βασιλιά στην Ινδονησία ανέλαβε η εταιρεία PT Jasa Angkasa Semesta.

Τον Σαλμάν μπιν Αμπντουλαζίζ αλ-Σάουντ, θα συνοδεύουν περισσότεροι από 1.500 άνθρωποι.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις