Δήλωση οικογένειας Βακάκη: “Ο Θεός μας ζητά να διαχειριστούμε το αδιανόητο”

ΕΛΛΑΔΑ

Δήλωση οικογένειας Βακάκη: “Ο Θεός μας ζητά να διαχειριστούμε το αδιανόητο”

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: AlphaFreePress

Ο Απόστολος Βακάκης, πατέρας του 24χρονου Γιώργου που σκοτώθηκε στη μοιραία πόρσε, ζει το δικό του δράμα ύστερα από το φρικτό ατύχημα στην Εθνική Οδό. Ο ιδιοκτήτης της γνωστής αλυσίδας καταστημάτων Jumbo, ζήτησε να μεταδοθεί μέσω του Αθηναϊκού-Μακεδονικού Πρακτορείου η δήλωσή της οικογένειας για την ανείπωτη τραγωδία της Κυριακής. Η δήλωση έχει ως εξής: «Ο […]

28.02.2017 | 17:24

Ο Απόστολος Βακάκης, πατέρας του 24χρονου Γιώργου που σκοτώθηκε στη μοιραία πόρσε, ζει το δικό του δράμα ύστερα από το φρικτό ατύχημα στην Εθνική Οδό.

Ο ιδιοκτήτης της γνωστής αλυσίδας καταστημάτων Jumbo, ζήτησε να μεταδοθεί μέσω του Αθηναϊκού-Μακεδονικού Πρακτορείου η δήλωσή της οικογένειας για την ανείπωτη τραγωδία της Κυριακής.

Η δήλωση έχει ως εξής:

«Ο Θεός μας ζητά να διαχειριστούμε το αδιανόητο και να ζήσουμε με το αφόρητο. Σε αυτές τις δύσκολες στιγμές, θέλουμε να εκφράσουμε τα θερμά συλλυπητήρια μας και στις υπόλοιπες οικογένειες και να ευχαριστήσουμε για τη συμπαράσταση όλων στο θρήνο μας για την τραγική πρόωρη απώλεια τριών νέων ανθρώπων και ενός παιδιού.

Οικογένεια Απόστολου Βακάκη»

Exit mobile version