Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Πρωτοσέλιδο στη Daily Mail το φρικτό δυστύχημα: “Γιος Έλληνα εκατομμυριούχου σκορπά τον θάνατο”
ΕΛΛΑΔΑ

Πρωτοσέλιδο στη Daily Mail το φρικτό δυστύχημα: “Γιος Έλληνα εκατομμυριούχου σκορπά τον θάνατο”

Η ανείπωτη τραγωδία με την πόρσε, έχει συγκλονίσει ολόκληρη την Ελλάδα που δεν μπορεί να πιστέψει, ύστερα από το τρομακτικό μάλιστα video, πως μέσα σε τρία δευτερόλεπτα, ήρθε η απόλυτη καταστροφή για τρεις οικογένειες. Ο Γιώργος Βακάκης και ο φίλος του, σκοτώθηκαν στην πιο τρυφερή ηλικία τους ενώ ο Υπάτιος Πατμάνογλου είδε τη γυναίκα του, […]

ImageHandler

Η ανείπωτη τραγωδία με την πόρσε, έχει συγκλονίσει ολόκληρη την Ελλάδα που δεν μπορεί να πιστέψει, ύστερα από το τρομακτικό μάλιστα video, πως μέσα σε τρία δευτερόλεπτα, ήρθε η απόλυτη καταστροφή για τρεις οικογένειες.

Ο Γιώργος Βακάκης και ο φίλος του, σκοτώθηκαν στην πιο τρυφερή ηλικία τους ενώ ο Υπάτιος Πατμάνογλου είδε τη γυναίκα του, το 3χρονο παιδί και το αγέννητο μωρό τους να καίγονται μπροστά στα μάτια του.

Το φρικτό ατύχημα εξαιτίας της σοκαριστικής κατάληξης μέσα σε δευτερόλεπτα, απασχόλησε και τον διεθνή Τύπο που το είχε ως πρωτοσέλιδο.

Η Daily Mail, η Sun αλλά και η Daily Star κάνουν λόγο για ένα «τρομακτικό δυστύχημα» που προκάλεσε ο «γιος ενός εκατομμυριούχου».

Daily Mail: «Η τρομερή στιγμή που τέσσερις άνθρωποι, στους οποίους περιλαμβάνεται ο γιος Έλληνα εκατομμυριούχου και μία μάνα με το παιδί της σκοτώνεται όταν η Πόρσε του νεαρού πέφτει πάνω στο παρκαρισμένο τους αυτοκίνητο».

bf1

The Sun: «Η τρομακτική στιγμή που ο γιος εκατομμυριούχου σκοτώνεται παρασύροντας στον θάνατο με την Πόρσε του άλλους τρεις ανθρώπους».

bf2

Daily Star: «Ο γιος εκατομμυριούχου πέφτει με την Πόρσε του πάνω σε παρκαρισμένο αυτοκίνητο, σκοτώνοντας ένα αγόρι 3 ετών».

bf3
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις